Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyGdaňská, Praha - Bohnice

Gdaňská, Praha - BohniceMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízím pronájem světlého bytu v 7. patře panelového domu Gdaňská 338/17. Dům je po rekonstrukci, zateplený, plastová okna. Byt má bezpečnostní dveře. Perfektní občanská vybavenost v místě, včetně MŠ, ZŠ, Gymnázia. Zastávka autobusu, který má ve špičce interval 2 min je pár desítek metrů od vchodu. Autobusová zastávka Podhajská pole. Zrekonstruované dětské hřiště hned za domem bez nutnosti přecházet jakoukoliv silnici. Na běhání je k dispozici Čimický háj (přes silnici), park bohnické léčebny (do 5 minut) i nedaleké Trojmezí (do 10 minut chůze). K bytu patří komora s policemi (na chodbě vedle bytu) a sklepní kóje v suterénu domu.

BYT NABÍZÍM VÝHRADNĚ PRO NEKUŘÁKY.

Byt sestává ze 3 hlavních místností: obývacího pokoje (na fotografiích hnědý koberec), dětského pokoje na fotografiích (modrý koberec a vestavěná skříň s dětským motivem) a malého pokoje (zelený koberec, rozměr malého pokoje je cca 210x250). Další samostatnou místností v bytě je kuchyně, kterou se prochází právě do malého pokoje. Obývací pokoj a malý pokoj (spojené také balkonem), před kterým je kuchyně, jsou situovány na východ. Chodba s prostornými vestavěnými skříněmi a věšákovou stěnou z modřínového dřeva vede do dětského pokoje, který je situován na západ. V dětském pokoji jsou instalovány vestavěné skříně s dětským motivem na dveřích. Po stranách chodby je samostatná toaleta a koupelna.

Kuchyně je plně vybavena kuchyňskou linkou, spižírnou, spotřebiči: el. trouba s plynovým sporákem Fagor, úsporná lednice s mrazákem Amica energetické třídy A+++, digestoř Gorenje. Koupelna je vybavena poličkami, zrdcadlem, vestavěnými koši na prádlo, vanou, pračkou Whirpool ZEN, která je jednou z nejtišších na trhu, energetická třída A+++.

Byt prošel po posledním nájemníkovi částečnou rekonstrukcí, je čerstvě vymalován, zrekonstruovány vestavěné skříně. Byt nabízím pouze k dlouhodobému pronájmu. Není problém, pokud si nájemce přivede vychovaná čistotná domácí zvířata.

V domě je zaveden internet UPC a PODA. Konkrétní smlouvu s poskytovatelem internetu si nájemník zajišťuje sám, odběr internetového připojení není podmínkou pronájmu. Elektriku a plyn si nájemník převede na svou osobu. Ostatní zálohy činí 2500Kč/měsíc a zahrnují vodné a stočné, el. společných prostor, úklid společných prostor a svoz komunálního odpadu a každý rok jsou vyúčtovány dle reálné spotřeby (a následně řešeny případné přeplatky/nedoplatky).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu624610
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha63
Dostupné od3. 9. 2020
Podlaží7
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodhajská pole
🚶 143 m (2 min)
Pošta
🚶 466 m (6 min)
ObchodLidl
🚶 297 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 644 m (4 min)
RestauraceClub Troja
🚶 446 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 564 m (7 min)
Škola
🚶 542 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 322 m (4 min)
SportovištěSlovan Bohnice
🚶 582 m (7 min)
Hřiště
🚶 141 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.