Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 99 m² bez realitkyKřižíkova, Praha - Karlín

Rezervováno
Křižíkova, Praha - KarlínMHD 1 minuta pěšky • Výtah • Garáž
Cena11 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 50 467 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prostorný byt 3+kk v srdci Karlína o velikosti 95,8 m² se nachází v 7. nadzemním podlaží luxusní novostavby. Okna na východ i západ zaručí krásný výhled na historickou i industriální část Karlína, zeleň a památník na Vítkově.

K bytu náleží i sklepní kóje o velikosti 3 m², 2 parkovací místa v zabezpečených podzemních garážích s přímým vstupem do moderního výtahu v budově.

Byt disponuje 2 balkony s výměrou 7,9 m² (jeden přístupný z ložnice a dětského pokoje, druhý přístupný z obývacího pokoje).

Interiér tvoří předsíň, prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (chladnička s mrazákem, myčka nádobí, el. trouba, sklokeramická varná deska, digestoř) a vchodem na balkon, dále ložnice a dětský pokoj s vchodem na balkon. Koupelna s vanou, pračkou a sušičkou je oddělena od samostatného wc s umyvadlem.

Byt je nabízen s veškerým vybavením a velkoryse řešenými úložnými prostory.

Občanská vybavenost v okolí je nadstandardní (kavárny, banky, fitness, supermarkety, restaurace, školy a školy, tramvaj a metro Křižíkova 2 minuty klidné chůze).

Poplatky (elektřina, voda, fond oprav a služby budovy) cca 3900,- Kč.

Možnost osobní prohlídky po předchozí telefonické (+420 601 371 358) či mailové domluvě (alzbeta.hornychova@analogia.cz).

Spacious apartment 3 + kitchen in the heart of Karlín with a size of 95.8 m² is located on the 7th floor of a luxury new building. The windows to the east and west guarantee a beautiful view of the historical and industrial part of Karlín, the greenery and the monument in Vítkov.

The apartment also has a cellar with a size of 3 m², 2 parking spaces in secure underground garages with direct access to a modern elevator in the building.

The apartment has 2 balconies with an area of ​​7.9 m² (one accessible from the bedroom and children's room, the other accessible from the living room).

The interior consists of an entrance hall, a spacious living room with a fully equipped kitchenette (fridge with freezer, dishwasher, electric oven, ceramic hob, extractor hood) and an entrance to the balcony, a bedroom and a children's room with an entrance to the balcony. The bathroom with bath, washer and dryer is separate from a separate toilet with sink.

The apartment is offered with all equipment and generously designed storage space.

Civic amenities in the area are above standard (cafes, banks, fitness, supermarkets, restaurants, schools and schools, tram and metro Křižíkova 2 minutes walk).

Charges (electricity, water, repair fund and building services) approx. CZK 3,900.

Possibility of personal inspection by prior telephone (+420 601 371 358) or e-mail agreement (alzbeta.hornychova@analogia.cz).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu624626
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha99
Dostupné od21. 9. 2020
Podlaží7
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 163 m (2 min)
PoštaPraha 86
🚶 511 m (6 min)
ObchodAlbert
🚶 73 m (1 min)
BankaČSOB
🚶 112 m (1 min)
RestauraceHanoi Pho
🚶 76 m (1 min)
LékárnaU slunce
🚶 25 m (0 min)
ŠkolaZŠ Lyčkovo náměstí
🚶 380 m (5 min)
Mateřská škola
🚘 2 465 m (6 min)
SportovištěAikido Karlín
🚶 26 m (0 min)
Hřiště
🚶 409 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.