Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 150 m² bez realitkyLitoměřice - Litoměřice, Ústecký kraj

Rezervováno
Litoměřice - Litoměřice, Ústecký krajMHD 2 minuty pěšky
Cena1 100 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 665 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


OBEC SLATINA 410 02, OKR. LITOMĚŘICE

Za cenu malého bytu, nebo lepšího auta, Vám nabízím starší domek v krásné lokalitě v obci Slatina. Je to Slatina pod Hazmburkem, u Libochovic, okr. Litoměřice. ČP pro účely hledání v katastru nemovitostí, je Slatina 73, parc.č. 92. Součástí prodeje je i pidi předzahrádka 20m2, parc. č. 116/3, tak jako na výsadbu kytiček pod okny.

Ve výpise najdete mého tátu jako vlastníka. Dům nemá žádná zatížení apod. Převod je tak brnkačka bez komplikací / zajistím.

Co k tomu říct no, v dnešní době, za tuhle cenu v této lokalitě, dům je ve stavu viz. fotky a je tedy určen buď k opravě a rekonstrukci, nebo ke zboření a stavbě nového. Dům má veškeré energie kromě plynu. V celé obci není plyn. Strejda si topil kamny a el. přímotopem. Tepelné čerpadlo to jistí.

Doposud (3/2020), byl dům obýván starším pánem, mým strejdou, který bohužel zemřel, tudíž při troše fantazie se tak v něm dá přespat i teď, ale nečekejte žádný luxus, proto ta cena. Chceme se toho co nejdříve zbavit, protože celá naše rodina má kde bydlet a nikdo dům již nevyužijeme, na rekonstrukci tak nemáme čas, nervy, ani peníze a hlavně, nemáme pro dům nikdo využití.

Byla by z něj krásna víkendová chata, ale po rekonstrukci i objekt k bydlení. Občanská vybavenost je v obci, ale i v dojezdu v Libochovicích. Dům má elkový tvar, vstup přes dvůr na chodbu, naproti ní špajz, vlevo od vstupu je ložnice, z ní je vchod do dalšího pokoje, vpravo od vstupní chodby je kuchyně, z kuchyně dále další pokoj a z něj vchod do malé koupelny. Architekti umí divy, nic není nemožné a tak dispozice si změníte sami dle požadavků.

Součástí domu je dvorek, na který je vstup a vjezd z ulice a ta malá předzahrádka pod okny. Dům je situován přímo v křižovatce, u silnice, která není nikterak rušná a projedou zde 3 auta denně. Je tak přímo u cesty, kterou využívají především pěší k cestě na zříceninu hradu Hazimburk. Ten pohled od domu je prostě fantastický.

O ceně jsem schopna jednat s vážným zájemcem, představuji si 1.100.000,- Kč a smlouvy a to kolem vyřídí náš právník,

Vpravo od domu je ještě přilehlý pozemek, asi 300m, který patří příbuzným, kteří uvažují do budoucnosti o jeho prodeji s tím, že se můžete pak již spolu dohodnout. Nic neslibuju, ale jak jsem koupila, tak prodávám :-)

Sejít se v místě můžeme kdykoliv. Dobře si fotky prohlédněte, nečekejte bejvák áDeLuxe, s cenou bychom tak byly trochu jinde. Mějte trošku reálný odhad dnešních cen s přihlédnutím k fantastickému místu a k tomu co dnes stojí parcely.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu624777
Dispozice3+1
Dostupné od4. 9. 2020
StavDobrý
PENBG
RekonstrukceKompletní
OdpadVeřejná kanalizace
Plocha150
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku250
Typ budovyCihla
VytápěníGeotermální
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLitoměřice, Vojtěšské nám.
🚶 184 m (2 min)
PoštaLitoměřice 1
🚶 539 m (6 min)
ObchodEnapo
🚶 324 m (4 min)
BankaUnicredit
🚶 364 m (4 min)
RestauracePivovarský sál
🚶 193 m (2 min)
LékárnaU Katovny
🚶 230 m (3 min)
Školalitomerice
🚶 56 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 610 m (7 min)
SportovištěSokol
🚶 656 m (8 min)
Hřiště
🚶 645 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.