Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 67 m² bez realitkyVáclavská, Praha - Nové Město

Václavská, Praha - Nové MěstoMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné18 500 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč
+ Vratná kauce18 500 Kč


Krásný Byt 2+1 ve druhém patře činžovního domu. Dispozice - obývák, ložnice, kuchyně, 2x hala, záchod a koupelna zvlášť, šatna s velkou vestavěnou skříní a zasklený balkon s posezením. Užitná plocha celkem 67m2. Po komplet rekonstrukci dokončené srpen 2020. Lokalita Karlovo náměstí přímo v centru, stanice metra je 2min chůze. Ideální byt pro mladý pár. Díky oknům do vnitrobloku je byt tichý s příjemnou teplotou i během léta. V bytě plovoucí podlahy a dlažba v kuchyni. Po rekonstrukci zatím nikdo nebydlel. Součástí bytu nábytek na fotkách (postel, kožená sedací souprava, nabytek na balkonu) + pračka a lednička.

Hledáme ideálně dlouhodobého nájemce na rok a déle. Nájem 185000 Kč + poplatky 2100 Kč + energie a internet každý dle spotřeby.

Byt se nebude po návratu airbnb měnit na krátkodobé pronájmy jako ostatní byty v lokalitě – jistota dlouhodobého bydlení.

Very nice Flat 2+1 in second floor of apatment house in the center of Prague. Disposition – livingroom, badroom, kitchen, 2x hall, toilet and bathroom are separated, dressing room with a large built-in wardrobe, balkony with small seating. Total usable area 67m2. After a complete reconstruction finished in August 2020. Location Karlovo náměstí right in the center, metro station is 2min by walk. Ideal apartment for a young couple. Thanks to the windows to the courtyard, the apartment is quiet with a pleasant temperature even during the summer. The apartment has floating floors and tiles in the kitchen. Right after the reconstruction – you will be the first tenant. The apartment includes furniture in the photos (bed, leather sofa, furniture on the balcony) + washing machine and refrigerator.

The apartment will not change to short-term rental after the return of airbnb like other apartments in the location - assurance of long-term stay.

Rent CZK 18,500 + utilities CZK 2,100 + energy and internet according to consumption of every tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625017
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha67
Dostupné od9. 9. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKarlovo náměstí
🚶 171 m (2 min)
PoštaPraha 28
🚶 240 m (3 min)
ObchodVáclavská pekárna Zoulek
🚶 43 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 133 m (2 min)
RestauraceJídelna Trojanka
🚶 72 m (1 min)
LékárnaLékárna Moráň
🚶 146 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Resslova
🚶 153 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 496 m (6 min)
SportovištěCentrum volného času Botič
🚶 819 m (10 min)
HřištěU Fausta
🚶 271 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.