Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyPod Stolovou horou, Praha - Jinonice

Rezervováno
Pod Stolovou horou, Praha - JinoniceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce13 900 Kč


Nabízím na pronájem nový byt 2+kk v krásné lokalitě v Praze 5 - Jinonice nedaleko metra Nové Butovice a Hůrka, autobusové zastávky Nušlova a přírodního parku Vidoule na adrese Pod Stolovou horu. Byt se nachází v 2. patře. Jeho orientace je na východní stranu s výhledem do zahrad. Balkon je přístupný z ložnice i z obývacího pokoje. Ve výbavě bytu je zahrnuta velká moderní kuchyň (mikrovlnná roura, trouba, myčka a sporák, lednička s mrazákem,....), pračka, vnější elektrické žaluzie, na chodbě se nachází velká roll door skříň s velkorysým úložným prostorem spolu s velkým zrcadlem. V bytě se nachází koupelna s vanou a samostatné WC. Byt má rozlohu 58,2 m2 + balkon o výměru 5,2 m2. K bytu je možné pronajmout i garážové stání (1500,- CZK + poplatky,) a sklep (500,-CZK + poplatky). Byt je možné v případě zájmu pronajmout i plně zařízený - s postelí, obývacím pokojem, jídelní stůl, židle. Cena pronajmu je 13 900,- CZK měsíčně, v případě plně zařízeného bytu cena dohodou. Poplatky za služby jsou cca 2700,- CZK + 1100,- CZK elektřina (3 osoby). Byt je dostupný ihned.

I am offering a completely new flat 2+kk in beautiful location of Prague 5 – Jinonice, close by metro Nové Butovice and Hurka, bus stops Nušlova and the Vidoule Nature Park. The apartment is at the street Pod Stolovou Horou located on the 2nd floor, oriented to the east side, and with view to the gardens. The balcony is accessible from the bedroom as well from the living room. The apartment is equipped with modern large kitchen (microwave, tub, dishwasher, stove, fridge / freezer ...), washing machine, external electric shutters, a large corridor door cabinet with generous storage space and with large mirror. The apartment has a bathroom with bathtub and a separate toilet. The apartment has an area of 58.2 m2 + balcony with an area of 5.2 m2. To apartment belongs garage parking at building underground and cellar. It is possible to rent - garage 1500, -CZK + fees, cellar 500, -CZK + fees. In case of interest, the apartment could be rented fully furnished - with a bed, a fully equipped living room, a dining table, chairs. The rental price is 13 900, - CZK per month, in case of a fully furnished apartment, the price is per agreement. Service charges are CZK 2 700, per month + CZK 1 100 electricity (3 persons). The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625493
Dispozice2+kk
Dostupné od12. 11. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha58
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDNušlova
🚶 319 m (4 min)
PoštaPraha 58
🚘 1 444 m (4 min)
ObchodSU JOK pomůcky
🚶 472 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 197 m (3 min)
RestauraceŠkoda bar
🚶 618 m (7 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 630 m (8 min)
ŠkolaNěmecká Škola v Praze
🚶 423 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Mezi Školami
🚶 719 m (9 min)
Sportoviště
🚘 2 265 m (4 min)
Hřiště
🚶 33 m (0 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.