Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 153 m² bez realitkyLázeňský vrch, Doksy - Doksy u Máchova jezera, Liberecký kraj

Lázeňský vrch, Doksy - Doksy u Máchova jezera, Liberecký krajMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Cena16 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 69 976 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej luxusního bytu 3+KK, 153 m2

Nabízíme moderní, plně vybavený, nadstandartní byt v lokalitě Staré Splavy – Lázeňský vrch. Dům je 5 let starý a v lokalitě vyniká jak modernitou a luxusem (plně prosklené terasy a kaskádovité uspořádání směrem na jezero), tak decentností a vkusem (skvostná art deco fasáda a tlumená břidlicová střecha směrem do ulice).

Dům má pouze 5 bytů. Nabízený byt k nájmu je v 1.NP a má největší terasu, na kterou je průhled dokonce i ze zadní ložnice přes prosklená zelená atria. Tato (první) ložnice (viz plánek) je také dokonale odhlučněná (nad ní terasa) a připadáte si, že jste v domě sami. Posunem do přední části bytu se Vám Máchovo jezero čím dál tím více přibližuje, až si na terase připadáte, že jste naopak přímo jeho součástí a ve víru sezónního plavebního dění. (Pozn.: Z každé místnosti je přes kvalitní masivní celoplošná hliníková okna na jezero vidět!) I od toho se dá ovšem oddělit, a to robustními předokenními roletami, které jsou též po celém obvodu. Případnou bezpečnost doplňuje alarm a bezpečnostní dveře. Léto i zimu zpříjemňuje na terase vířivka a pro samotná chladná období je instalováno podlahové topení a též možnost ovládání vytápění na dálku. A pro velkou zimu je v bytě navíc plynový krb.

Kompozice bytu je nejlépe vidět z plánku, výčtem: obývací pokoj s kuchyní vybavenou spotřebiči značky Bosch, 2× ložnice, 2× koupelna, 2× WC, 1× prostorná šatna, 1× prostorný sklep přímo na patře a mimo plánek je ještě vyhrazené parkovací stání za pojízdnou bránou. Podlahová plocha je 183 m2, z čehož bytová je 153 m2 součástí je i servis zahradníka, společná sauna a výtah. Ve společných prostorách také nelze opominout široce užitá mramorová obložení a celkové použití vysoce kvalitních materiálů.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625603
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 11. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha153
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah
Parkování
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPláž Staré Splavy
🚶 499 m (6 min)
PoštaStaré Splavy
🚶 660 m (8 min)
ObchodPenny
🚘 4 920 m (8 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 4 728 m (9 min)
Restaurace
🚶 728 m (9 min)
LékárnaU Matky Boží
🚘 4 699 m (9 min)
ŠkolaZŠ K. H. Máchy
🚘 4 253 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Pražská
🚘 4 286 m (7 min)
Sportoviště
🚘 4 264 m (8 min)
Hřiště
🚶 463 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.