Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyVlašská, Praha - Malá Strana

Vlašská, Praha - Malá StranaMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby1 666 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízíme k pronájmu zařízený byt v historické a bezpečné části města, situovaný ve 2. patře renovované budovy z 18. století. Byt se nachází v blízkosti Petřínského parku, v příjemné lokalitě v Praze 1 s plnou občanskou vybaveností v blízkém dosahu (Pražský hrad, Karlův most, Americká a Německá ambasáda) a dobrou dopravní dostupnost díky četným tramvajovým spojům a nedaleké stanici metra Malostranská.

Interiér tvoří obývací pokoj s jídelním prostorem a rozkladací sofa, plně vybavený kuchyňský kout, 1 ložnice s koupelnou (velký sprchový kout, toaleta, bidet), vstup s vestavěnými skříněmi.

Parkety, dlažba, bezpečnostní vstupní dveře, pračka, telefon. Záloha na společné domovní služby a spotřebu vody: 1666 Kč měsíčně. Elektřina se hradí zvlášť. K dispozici od 1. srpna 2021.

Boasting historical and safe location, this semi-furnished 1-bedroom apartment is situated on the second floor of the renovated 18-century building. Located in close vicinity of Petřín park, with full amenities within easy reach (Prague Castle, Charles bridge, American and German embassy) and good accessibility (multiple tram lines, nearby Malostranské náměstí and Malostranská metro stations).

The interior features a living room with a dining area and roll-out sofa, a fully fitted kitchen, a bedroom with, a bathroom including a walk-in shower and a toilet with a bidet, and an entrance with built-in wardrobes.

Hardwood parquet floors, tiles, security entry door, French, washing machine, entry phone. Monthly deposit for service charges, water: CZK 1666. Electricity is billed separately. Available from August 1st, 2021.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625799
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha42
Dostupné od1. 8. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠporkova
🚶 147 m (2 min)
PoštaPraha 011
🚶 457 m (5 min)
ObchodKwik-E-Mart
🚶 25 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 360 m (4 min)
RestauraceSt. Martin
🚶 7 m (0 min)
LékárnaFragnerova lékárna U Černého orla
🚶 334 m (4 min)
Škola
🚶 390 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Hellichova
🚶 723 m (9 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚶 808 m (10 min)
Hřiště
🚶 231 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.