Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 110 m² bez realitkyKadečkové, Praha - Letňany

Kadečkové, Praha - LetňanyVýtah • Garáž
Měsíční nájemné36 000 Kč

+ Poplatky za služby6 500 Kč


Krásný, moderní, částečně zařízený, světlý a slunečný byt 4+kk o celkové rozloze 110 m2 s terasou 78 m2 a dvěma balkony se nachází v 13. (posledním) patře novostavby „Letňanské zahrady“ s výtahem z roku 2019 v ulici Kadečkové, Praha 9 - Letňany.

Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, 3 ložnic, komory, koupelny s vanou a toaletou, koupelny se sprchovacím koutem a toaletou, v jedné ložnici a na chodbě velká vestavěná skříň. Kuchyňská linka je plně vybavena elektrickými spotřebiči Elektrolux (indukční deska, elektrická víceúčelová trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednice) a výkonnou digestoří. Na podlaze je kvalitní dlažba a plovoucí podlaha, topení je ústřední s termostatem v každém obytné místnosti, klimatizace také v každé obytné místnosti. K bytu náleží sklepní koje, plus dvě parkovací místa – garážové stání a uzavřená garáž.

Byt leží v klidné lokalitě plné zeleně s kompletní občanskou vybaveností – nákupní centrum Letňany, nákupní centrum Globus, supermarket Lidl, školy, školky, dětská hřiště, sportovní vyžití – lesopark Havraňák a lesopark Letňany, cyklostezky a bruslařské stezky, aquapark, tenisové kurty, fitness, multikino atd. Přímo v komplexu je nová restaurace a obchod s potravinami. Velmi dobrá dopravní dostupností do centra Prahy.

Beautiful, modern, partly furnished, bright and sunny apartment with 3 bedrooms, living room with kitchen, while the whole total area of apartment is 110 m2, plus terrace of 78 m2 and two balconies is located on the 13th (last) floor of the new building "Letňanské zahrady" with an elevator from 2019 in Kadečkové street, Prague 9 - Letnany.

The apartment consists of a living room with kitchen, 3 bedrooms, storeroom, bathroom with bath and toilet, bathroom with shower and toilet, in one of the bedrooms and in the hallway are large built-in wardrobes. The kitchen is fully equipped with Elektrolux kitchen appliances (induction hob, electric multi-purpose oven, microwave, dishwasher, refrigerator) and a powerful digester. The floor has quality tiles and floating floor, central heating with a thermostat in each room, air conditioning in each room. To the apartment belong as well a cellar, plus one simple parking place and a one closable garage.

The apartment is located in a quiet locality full of greenery with complete civic amenities facilities - shopping center Letnany, shopping center Globus, supermarket Lidl, schools, kindergartens, playgrounds, sports - park Havranak and forest park Letnany, bike routes and skating routes, aquapark, tennis courts, fitness , multiplex cinema, etc. Directly in the complex is a new restaurant and grocery store. Very good transport links to the center of Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu625827
Dispozice4+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha110
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží13
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 1 minuta autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDAvia Letňany
🚶 601 m (7 min)
PoštaPraha 99
🚘 1 104 m (2 min)
ObchodRuský obchod
🚘 1 431 m (4 min)
Banka
🚘 1 667 m (3 min)
RestauraceLetňanská terasa
🚶 149 m (2 min)
LékárnaLékárna Letňany
🚘 1 205 m (2 min)
Škola
🚘 1 505 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 1 198 m (3 min)
Sportoviště
🚘 4 490 m (10 min)
Hřiště
🚶 280 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.