Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyŠpačkova, Praha - Suchdol

Špačkova, Praha - SuchdolMHD 3 minuty pěšky
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu slunný byt 2+kk s prostornou terasou v klidné části Prahy 6 (Suchdol) nedaleko areálu České zemědělské univerzity. Byt o rozloze 57 m2 je umístěn ve 2. patře novostavby z roku 2008. Byt se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (chladnička s mrazákem, myčka nádobí, sklokeramická várná deska, digestoř, trouba, mikrovlnná trouba). Dále se v bytě nachází ložnice, chodba s komorou, samostatný záchod a koupelna vybavená vanou se sprchovou zástěnou, umyvadlem, skříní a pračkou. Podlahovou krytinu tvoří plovoucí podlaha v obýváku a ložnici, v chodbě, komoře, koupeně a na záchodě je dlažba. V obýváku a ložnici jsou k dispozici prostorné vestavěné skříně, další úložné prostory jsou v chodbě a komoře. K bytu náleží jedno parkovací stání v oploceném areálu čtyř bytových domů. Byt je určený k dlouhodobému pronájmu s možností nastěhování od 1.11.2020.

We offer for rent a sunny apartment with a spacious terrace in a quiet part of Prague 6 (Suchdol) near the campus of the Czech University of Life Sciences. The apartment with an area of ​​57 m2 is located in 2. floor of a new building from 2008. The apartment consists of a living room with kitchenette, which is equipped with built-in appliances (fridge with freezer, dishwasher, ceramic hob, extractor hood, oven, microwave). The apartment has a bedroom, entrance hall with storeroom, separate toilet and bathroom equipped with bath with shower screen, sink and washing machine. The floor consists of a floating floor in the living room and bedroom, in the entrance hall, storeroom, bathroom and toilet there are tiles. There are spacious built-in wardrobes in the living room and bedroom, other storage spaces are in the entrance hall and storeroom. The apartment has one parking space in a fenced area of ​​four apartment buildings. The apartment is intended for long-term rent with the possibility of moving in from 1.11.2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626259
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha57
Dostupné od1. 10. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Terasa

V okolí nemovitosti najdete

MHDVýhledské náměstí
🚶 286 m (3 min)
PoštaPraha 620
🚘 1 089 m (2 min)
Obchod
🚶 260 m (3 min)
Banka
🚶 593 m (7 min)
RestauraceKebab Ibrahim
🚶 491 m (6 min)
LékárnaLékárna Na Suchdole
🚘 1 105 m (2 min)
Škola
🚘 1 571 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Gagarinova
🚘 973 m (3 min)
Sportoviště
🚘 1 227 m (3 min)
Hřiště
🚶 179 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.