Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 88 m² bez realitkyOvenecká, Praha - Bubeneč

Ovenecká, Praha - BubenečMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce29 000 Kč


Dovoluji si Vám nabídnout moderní kompletně zařízený byt v luxusní rezidenci v přímém sousedství parku Stromovka. Plně zařízený byt se 2 ložnicemi a 2 koupelnami je situován v přízemí nedávno zrekonstruovaného domu v klidné ulici v prestižní pražské čtvrti Bubeneč s rychlým spojením do centra a plnou vybaveností v okolí. Pár zastávek tramvají ke stanicím metra Hradčanská a Vltavská, v blízkém dosahu parku na Letné, Pražského hradu, letiště a mezinárodních škol v Praze 6.

Interiér vybavený nábytkem na míru tvoří obývací pokoj s jídelní částí a plně vybavenou luxusní kuchyní, 2 ložnice - hlavní ložnice s prostornou zařízenou šatnou a en-suite koupelnou, druhá koupelna a vstupní chodba. Obě koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem a toaletou. Byt je orientován do tichého vnitro-bloku s upravenou zelení.

Vinylové podlahy, velká okna s black out roletami, záclonami a síťkami proti hmyzu, dostatek vestavěných skříní a úložných prostor, pračka se sušičkou, myčka, mikrovlnná trouba, TV, videotelefon, sklep o 5,8 m2. Možnost pronájmu jednoho podzemního garážového parkovacího stání za 2.500Kč/měs. Zálohy na společné služby a spotřebu energií včetně internetu a TV od UPC: 6.500 Kč/měs.

We are offerring a fully furnished 2-bedroom 2-bathroom ground floor flat in a modern residence that has recently undergone complete renovation. The flat is located close to Stromovka Park, the largest park in PragueSituated in a quiet street in the prestigious neighborhood of Bubeneč, with great transportation access - Letenské náměstí tram stop is a short walk from the building, a few short tram stops to Hradčanská and Vltavská metro stations. Conveniently located for the Letenské Sady Park, the Prague Castle, the airport and international schools.

The interior features a living room with a dining area and a fully fitted open plan kitchen, a master bedroom with a large fitted walk-in closet and an en-suite shower room, a second bedroom, a family shower room, two toilets, and an entrance hall. The windows equiped with black out blinds and protecting mesh are oriented towards the quiet green courtyard.

Vinyl floors, large windows, lots of built-in wardrobes and storage, washer and dryer, dishwasher, microwave oven, TV, video entry phone, 5.8 m2 cellar. Possibility to rent one on-site underground garage parking space for CZK 2.500/month. Deposit for common building charges and utilities including the Internet and UPC TV: CZK 6.500/month.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626300
Dispozice3+kk
StavNovostavba
Typ budovyCihla
Užitná plocha88
Dostupné od15. 9. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLetenské náměstí
🚶 201 m (2 min)
PoštaPraha 7
🚶 242 m (3 min)
ObchodPotraviny HT
🚶 152 m (2 min)
BankamBank
🚶 166 m (2 min)
RestauraceSplendid
🚶 11 m (0 min)
LékárnaNeopharm
🚶 206 m (2 min)
ŠkolaZŠ Korunovační
🚶 515 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 2 006 m (5 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 412 m (5 min)
HřištěKaštánek
🚶 263 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.