Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 89 m² bez realitkyKe Stupicím, Praha - Královice

Ke Stupicím, Praha - Královice
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Přímý majitel pronajme krásný, prostorný byt po promyšlené rekonstrukci v klidné části Praha 10 – Královice. Celková výměra 89 m2. Dále jsou k užívání 2 parkovací místo na pozemku (v současné době probíhá jejich příprava), suchý sklep/ kočárkárna cca 20 m2 a sklep ve skále na potraviny, nebo třeba víno, dalších cca 15 m2. Ke společnému užívání a posezení je k dispozici oplocená zahrada cca 250 m2, která je společná pro 3 byty v domě.

Byt je mezonetový, má dvě koupelny, jedna je v ložnici v přízemí s walk-in sprchovým koutem, druhá v patře s vanou. Obě disponují toaletou. Na podlaze je dřevěná plovoucí podlaha, jsou zde dřevěná okna i vstupní bezpečnostní dveře. Dále je v přízemí technická místnost s přípravou na pračku a sušičku. Je zde také nová kuchyňská linka v bílém laku s vestavnými spotřebiči.

Celý dům byl postaven v první polovině 20. století a je postaven na skále. Právě kvůli vysoké únosnosti skály původně sloužil jako místní kovárna a má dlouhou historii. Dům se nachází v památkové zóně obce Královice. Od roku 2019 se dům kompletně rekonstruuje. Dům má kompletně novou střechu z tašek Bramac s 20 letou zárukou, nové okapy, novou fasádu, jsou zde kompletně nové páteřní rozvody vody, odpadu a elektřiny až k přípojkám. V bytě jsou nová dřevěná okna Vekra, střešní okna Roto, dřevěné bezpečnostní vchodové dveře s obložkami Vekra a bílé dizajnové interiérové dveře s obložkami. V koupelně je německá keramika, Hans-Grohe baterie nejvyšší kvality, německá dřevěná podlaha. Vytápění je podlahové. V bytě jsou prvky chytré domácnosti – ovládání sepnutí topení pomocí aplikace, centrální světla pro celý byt (při odchodu zhasnete kompletně celý byt jedním tlačítkem). Veškeré rozvody v bytě jsou kompletně nové, samozřejmostí jsou nové štuky v celém bytě.

Městská část Královice se nachází na okraji Prahy a správně spadá pod Prahu – Uhříněves. V obci se nachází největší a nejhezčí přírodní park na území Prahy – Rokytka. Pár metrů od domu se nachází památkově chráněna tvrz, kde v současné době vzniká nové centrum obce. Vznikne zde několik domů, bytů a náměstí. V obci je také MŠ, ZŠ a potraviny. Jezdí zde 2 linky autobusů směrem na Uhříněves, kde jsou další obchody, školy a lékaři.

K dispozici ihned. Prohlídky možné po domluvě během dne.

Poplatky pro 4 osoby cca 4.500 Kč včetně internetu.

kontakt: matasova (zavináč) centrum.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626358
Dispozice4+1
Dostupné od20. 9. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha89
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.