Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 119 m² bez realitkyHoršovský Týn - Horšovský Týn, Plzeňský kraj

Horšovský Týn - Horšovský Týn, Plzeňský krajGaráž
Cena6 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 738 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodám jednopatrový rodinný dům se zahradou, udržovaný, dosud obývaný a ihned k nastěhování. Dům je stavebně situován - přízemí, jedna obytná jednotka, obývací pokoj, ložnice a kuchyň, komora, koupelna a toaleta s oknem, šatna, prostorná hala, v prvním patře jsou tři obytné místnosti, dvě šatny, koupelna a toaleta s oknem. Podkroví lze po úpravě obývat. Na podlahách je dlažba. Na domě byla před 5 lety vyměněna okna za plastová, hnědé barvy. Vytápění domu je řešeno vlastním plynovým kotlem, ohřev vody je pomocí elektrického bojleru. dům je napojen na městský vodovod. Celý dům je podsklepený, má dva suché sklepy s oknem, kotelnu, prádelnu i sušárnu s oknem. Pod úrovní chodníku je garáž, která je opatřena dvoustrannými vraty s výjezdem do mírného kopce. V domě jsou přípojky elektřiny, včetně tzv. motorového proudu, plynu a vody. Dům je napojen na celoměstskou kanalizaci.

K domu patří zděná kůlna s dvoustrannými vraty a komora s jednokřídlými dveřmi (jedna budova). Další možností využití kůlny je podsklepení a úložný podhled.

Velkou výhodou je vlastní studna. V přední části domu je zahrada o rozloze 654 m2 s vybudovaným skleníkem a osázená ovocnými stromy. Pozemek je celý oplocený.

Dům se nachází v klidné ulici, kde jsou další rodinné domy. V blízkosti je obchod, restaurace, škola, školka, hřiště, tenisové kurty a lékař v dostupnosti 10 minut.

Dům je v osobním vlastnictví a není zatížen hypotékou, služebností ani jiným závazkem.

Město Horšovský Týn leží 10 km od Domažlic, 42 km od Plzně. Silniční přechod do SRN Folmava je vzdálen 20 km. Ve městě se nachází řada kulturních památek, včetně historického zámku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626400
Dispozice5+1
Plocha pozemku654
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha119
Dostupné od1. 10. 2020
StavVelmi dobrý
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.