Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 3734 m² bez realitkyNa Vápenici, Chyňava - Chyňava, Středočeský kraj

Na Vápenici, Chyňava - Chyňava, Středočeský kraj
Cena6 050 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 658 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Pro zájemce o stavbu rodinného domu nabízíme k prodeji rozlehlý rovinatý pozemek o výměře 3.734 m2 s naprostým soukromím a prostorem až pro tři RD.

Pozemek je bez jakýchkoliv omezení, ihned k prodeji. Informace z katastru nemovitostí, územního plánu obce, odkazy a kontakty na obec, příslušný stavební úřad a seznam realizovaných prací i povolení (příjezd, elektřina, plyn, …) poskytneme na vyžádání.

Pozemek se nachází v Středočeském kraji v klidné části obce Chyňava, ul. Na Vápenici. Obec Chyňava se skládá z pěti částí, má 1.800 obyvatel, veškerou občanskou vybavenost (pošta, základní a mateřská škola, obvodní a zubní lékař, obchod, knihovna ... ) a bohatý sportovní a kulturní program během celého roku. Vzdálenosti: Beroun - 8 km, Kladno - 15 km, Praha Zličín - 20 km, výborné napojení na dálnici D5 i D6 a autobusové spojení na Prahu, Beroun a Kladno.

Pozemek je dle platného územního plánu určen k výstavbě jednoho i více RD v přední části (lokalita C-21 v územním plánu obce) s možností okamžité výstavby, zastavitelná plocha 25%, maximální výška zástavby 2 nadzemní podlaží včetně podkroví.

Vjezd na pozemek je ze silnice III/10134. Všechny inženýrské sítě (elektřina, plyn, vodovod, kanalizace) jsou umístěny na hranici společné s komunikací. Na pozemku je vlastní přípojka plynu, elektrické energie (aktivní), zdroj vody (vrt) a také ověřené připojení poskytovatele internetu.

Přední část je oplocena, severní a jižní strana je z většiny osazena živým plotem z thují. V zadní části jsou masivní kameny a vzrostlé, převážně jehličnaté stromy.

Cena pozemku 6.050.000 Kč (cca 1.620 Kč/m2).

Prohlídka je možná po dohodě v pracovních dnech i o víkendu. RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626624
Dostupné od16. 9. 2020
Plocha 3 734
Typ pozemkuStavební

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.