Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyU Kříže, Praha - Jinonice

U Kříže, Praha - JinoniceMHD 1 minuta pěšky • Výtah
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Bydlení v ateliéru, 2+kk s balkónem, Praha 5. Tento byt naleznete v pražské čtvrti Jinonice, v bytovém areálu U Kříže, který získal v roce 1999 cenu Stavba roku.

Nedaleko areálu se nachází přírodní rezervace Prokopské údolí, lesopark Cibulka a přírodní památka Vidoule. Tato místa nabízejí krásné procházky v přírodě či trasy pro cyklistické výlety.

V blízkosti bytu se nachází Tyršova základní a mateřská škola, tenisové kurty, fotbalové hřiště, dětské hřiště pro malé i starší děti. V sousedství naleznete supermarket Billa, poštu a restaurace. Přímo v areálu objektu jsou dva menší obchody se smíšeným zbožím.

Lokalita je velmi dobře dostupná městskou hromadnou dopravou. Za 3 min dojdete na metro - Jinonice – metro linky B (tři stanice od zastávky Anděl), která Vás během deseti minut doveze do centra. V okolí jezdí i autobusová linka 137, 149. Velmi pohodlně se dostanete i na mezinárodní letiště Václava Havla.

Anděl je druhým centrem Prahy, kde naleznete vše od nakupování po zábavu, včetně bohatého nočního života.

Tento krásný byt naleznete v 1. patře obytného domu, který je součástí bytového areálu plného zeleně. Parkovat je možno přímo na ulici U Kříže.

Obývací pokoj s balkónem je oddělen od kuchyně barovým pultem. Nachází se zde jídelní stůl a rozkládací sedačka. Nad sedací soupravou je zavěšen reliéfní model pražské čtvrti – Smíchova.

Stínění oken se západní orientací je zajištěno elektrickou žaluzií v kombinaci se závěsy a dalšími žaluziemi.

Kuchyňská linka je dobře zařízena a plně vybavena. Součástí vybavení je elektrická varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice, varná konev a kávovar.

Ložnice je zařízena pohodlnou manželskou postelí, nočními stolky s lampičkami. Nad postelí naleznete další model pražského území – nedalekých Hlubočep.

Součástí bytu je dále předsíň s vestavěnými šatními skříněmi, koupelna a prostorná komora.

V bytě je dostupný vysokorychlostní internet.

Living in the Studio, Prague 5. This flat is situated in an area of Jinonice, in residences U Kříže, which won the Building of the Year prize in 1999.

In proximity to the residence there is Prokopské udolí nature reserve, Cibulka woodland park and Vidoule Natural Monument. These offer walks or cycle rides in beautiful natural surroundings.

In close proximity to the flat there are Tyršova pre-school and primary school, tennis courts, football field, playgrounds for both small and older children. Supermarket Billa, a post office and restaurant can also be found nearby. Two smaller shops with general goods are right in the area of the residences.

The area is very easily accessible by public transport. Metro stop Jinonice on line B (three stops away from Anděl), which can take you right into the city centre in 10 minutes, is only a 3 minute walk away. There are also stops for 137 and 149 buses. Getting to Václav Havel International Airport is easy and straightforward.

Anděl is the second centre of Prague, with shops and entertainment, including rich night entertainment opportunities.

This beautiful flat is situated on the first floor of an apartment block, which is surrounded by trees and greenery. Parking is available directly in U Kříže street.

The living room with balcony is separated from the kitchen by a breakfast bar. It’s furnished with dining table and sofa bed. Above the sofa bed, there is hanging an embossed model of Smíchov (an area in Prague 5).

The windows facing west are protected by electric blinds as well as curtains and other blinds.

The kitchen is well equipped with electric hob, oven, microwave, dishwasher, fridge, kettle and coffee machine.

The bedroom is furnished with double bed, bedside tables and reading lights. Above the bed, there is another embossed model of an area of Prague – neighbouring Hlubočepy.

The apartment also has an entrance hall with built-in wardrobes, bathroom and a spacious storage room.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626668
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha44
Dostupné od8. 7. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVidoule
🚶 163 m (2 min)
Pošta
🚶 194 m (2 min)
ObchodPanos
🚶 512 m (6 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 1 661 m (4 min)
RestauraceU Bučka
🚶 522 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚶 655 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola Tyršova
🚶 361 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 1 441 m (4 min)
Sportoviště
🚶 812 m (10 min)
Hřiště
🚶 334 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.