Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 103 m² bez realitkyMalátova, Praha - Smíchov

Malátova, Praha - SmíchovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Pronájem pěkného, mezonetového bytu 2+kk+galerie (pracovna), situovaného v 5. patře cihlového domu s výtahem, v klidné části Prahy 5 - Smíchova, nedaleko obchodního centra Nový Smíchov, Francouzského lycea a stanice metra B - Anděl, jen pár metrů od Vltavy.

Byt, jehož obytná plocha činí 103 m², je nabízen k pronájmu nezařízený. Dispozičně je rozčleněn ve spodní části na vstupní chodbu, ze které se vchází na WC a do prostorného obývacího pokoje, částečně propojeného s kuchyňským koutem. Zde je vybavená kuchyňská linka (sporák, trouba, lednice, myčka, pračka) a vstup na příjemný balkon orientovaný do vnitrobloku, směr západ. Z obývacího pokoje se vchází do ložnice, ve spodní části je také jedna z koupelen. V horní části bytu se nachází velká galerie se střešními okny, která může sloužit jako pracovna, nebo otevřená ložnice. Dále je zde druhá koupelna, několik vestavěných skříní a klimatizace. Na podlahách dřevěné podlahy a dlažba, vytápění zajištěno vlastním plynovým kotlem. K bytu patří také zděný sklep, umístěný ve vnitrobloku. Dům je rovněž po rekonstrukci a pečlivě udržovaný. Velmi dobře občansky vybavená lokalita. Nedaleké parky, kavárny a restaurace nabízejí mnohé možnosti pro sport i relaxaci. Nákupní centrum Nový Smíchov, metro Anděl, Petřín, Malá Strana, mnoho státních institucí. Byt je volný k nastěhování od 1. 7. 2022, prohlídky možné po domluvě již nyní. Nájemné 24000,- Kč + poplatky v domě 1000,-Kč/osobu (vždy vyúčtované), + elektřina (1 500,-Kč) a plyn (2000,-Kč) dle spotřeby.

Elektřina a plyn převod na nájemníka. Kauce 24 000,- . V bytě není dovoleno chovat domácí zvířata.

Nice, duplex apartment 2 + kk + gallery (study), situated on the 5th floor of a brick building with an elevator, in a quiet part of Prague 5 - Smíchov, close to the Nový Smíchov shopping center, the French Lyceum and the B metro station - Anděl .

The apartment, whose living area is 103 m2, is offered for rent unfurnished or partially furnished. The layout is divided in the lower part into the entrance hall, from which you enter the toilet and the spacious living room, partially connected to the kitchenette. There is an equipped kitchen (stove, oven, refrigerator, dishwasher, washing machine) and access to a pleasant balcony facing the courtyard. From the living room you enter the bedroom, in the lower part there is also one of the bathrooms. In the upper part of the apartment there is a large gallery with skylights, which can serve as a study or open bedroom. There is also a second bathroom, several built-in wardrobes and air conditioning. On the floors wooden floors and tiles, heating provided by it’s own gas boiler. The apartment also includes a brick cellar, located in the courtyard.

The house is renovated and carefully maintained. Very good living location in the city center. Nearby parks, cafes and restaurants offer many opportunities for sports and relaxation. Shopping center Nový Smíchov, metro Anděl, Petřín, Malá Strana, many state institutions. The apartment is free to move in no later than 1.7. 2022, tours possible by appointment now. Rent 24 000+ fees in the house 1000 CZK / person, + electricity 1 500 CZK and gas 2 000 CZK. Deposit 26 000,- .

No pets.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626683
Dispozice2+1
Dostupné od1. 7. 2022
Podlaží5
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha103
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Lodžie
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDArbesovo náměstí
🚶 212 m (3 min)
PoštaPraha 5
🚶 303 m (4 min)
Obchod
🚶 252 m (3 min)
BankaEvropsko-ruská banka
🚶 293 m (4 min)
RestauraceAnanta
🚶 106 m (1 min)
LékárnaNeopharm
🚶 346 m (4 min)
Škola
🚶 262 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Hellichova
🚘 1 230 m (2 min)
SportovištěSokol Malá Strana
🚶 734 m (9 min)
HřištěKinská - Dolní Brána
🚶 418 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.