Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 140 m² bez realitky28522, Mezilesí - Mezilesí u Náchoda, Královéhradecký kraj

28522, Mezilesí - Mezilesí u Náchoda, Královéhradecký kraj
Cena6 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 566 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nemovitosti na adrese Mezilesí 57 o celkové rozloze téměř 3 hektary jsou tvořeny usedlostí, ovocnými sady a rozsáhlými pozemky.

Rodinný dům se skládá ze dvou částí, k původnímu venkovskému stavení z konce 19. století byl ve třicátých letech 20. století přistavěn poměrně velkorysý patrový rodinný dům, obě části však tvoří jeden propojený celek. Celý objekt je podsklepený, nad oběma částmi jsou půdní prostory. K domu pak přímo přiléhá bývalý chlév a menší stodola. V domě je zaveden obecní vodovod a elektřina. Rodinný dům doplňuje samostatná zemědělská budova. Celá nemovitost vyžaduje citlivou péči a větší zásah, který by jí vrátil zašlý lesk – avšak mnoho původních stavebních prvků je stále zachováno a spoluutváří tak unikátní genius loci.

Skvělá výzva pro každého architekta.

Přilehlé zemědělské pozemky jsou již přes třicet let ponechány k přirozené obnově. To umožnilo postupný návrat původních přírodních společenstev, která nyní tvoří louku překypující rostlinným i hmyzím životem. Pomyslnou třešničkou na dortu jsou dva ovocné sady plné dřevin původních odrůd. Ano, včetně třešní – už cítíte tu vůni domácího koláče? :)

Pokud se rozhodnete využít nemovitosti po svém a připravit je k zástavbě, tak v současném stavu bez vynětí dalších částí ze Zemědělského půdního fondu (i tato možnost však existuje) budou dobře sloužit dvěma až třem rodinným domům s rozlehlými zahradami. Nemovitosti jsou na okraji obce a přímé napojení na silnici umožňující bezproblémové zásobování nahrává také nejrůznějším podnikatelským záměrům.

Nemovitosti, i když v současné době mají tři majitele, se nabízejí pouze jako jeden celek.

Více na www.bydletevmezilesi.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626759
DispoziceOstatní
Plocha pozemku29 998
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
Užitná plocha140
Dostupné od17. 9. 2020
StavŠpatný
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.