Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyHorská, Praha - Nové Město

Horská, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby4 600 Kč
+ Vratná kauce25 599 Kč


Mimořádná nabídka! Zvýhodněná cena na vybrané byty na dobu určitou. Dlouhodobé pobyty od 6 měsíců, pronájem na kratší dobu je možný - rádi najdeme v našem areálu byt, který bude nejvíce vyhovovat Vašim představám. Pronájem je přímo od majitele a tedy bez provize! Podzemní parkování v garážích přímo v areálu, z Vašeho parkovacího stání se pohodlně výtahem dostanete přímo k Vašemu bytu.

Prostorný, moderně zařízený apartmán se nachází v jedinečně koncipované soukromé rezidenci Albertov Rental Apartments.

Byt sestává z prostorného obývacího pokoje s otevřeným prostorem spojeným s jídelnou a kuchyňským koutem (včetně drobného vybavení jako nádobí, příbory, kávovar apod.) , ložnice, koupelny se sprchovým koutem, pračkou, sušičkou a samostatného WC a předsíně s úložnými prostory. Interiér obývacího pokoje je zařízen moderním designovým nábytkem, pohodlnou rozkládací sedací soupravou, vinotékou a pracovním stolem. Kvalitní dřevěná podlaha s podlahovým topením dodává apartmánu příjemnou dávku komfortu. Televize se satelitem i rychlé wi-fi připojení k internetu samozřejmostí a jsou zahrnuty již v ceně nájmu. Orientován je na JV s výhledem na vinici a vyšehradskou zeď, která je v noci osvětlena.

Ložnice je pro Váš komfortní spánek vybavena kvalitní postelí s anatomickými matracemi vhodnými pro alergiky a funkčními zatemňovacími blackout závěsy. Apartmán se nachází v soukromém, uzavřeném rezidenčním komplexu šesti nájemních budov v Albertov Rental Apartments, v žádané lokalitě Prahy 2, jen několik zastávek od centra a hlavních pražských historických památek, zastávka tramvaje před rezidencí. Komplex je naproti Vyšehradu a kousek od náplavky. Nákupní možnosti, supermarket i restaurace v areálu. K dispozici denní recepce (příjem a výdej zásilek, možnost objednání úklidu a další služby) a 24/7 pohotovostní technická služba.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu626862
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 10. 2021
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 165 m (2 min)
PoštaPraha 49
🚘 1 846 m (5 min)
ObchodLidl
🚶 116 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 149 m (2 min)
RestauraceHusa
🚶 162 m (2 min)
LékárnaLékárna Albertov
🚶 108 m (1 min)
ŠkolaZŠ Vratislavova
🚶 545 m (7 min)
Mateřská školaMŠ BoTa
🚶 669 m (8 min)
Sportoviště
🚶 488 m (6 min)
HřištěFolimanka
🚶 408 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.