Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyChýně - Chýně, Středočeský kraj

Chýně - Chýně, Středočeský kraj
Cena5 339 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 642 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prostorný, světlý byt o dispozici 3+kk a velikosti 80m2. Nyní je byt upraven na 2kk, ale lze jednoduše uvést do původního 3kk. Byt se nachází v 2.NP z celkových 3 NP.

Útulný byt je součástí dřevostavby bez výtahu. Budova stojí ve velmi žádané lokalitě, na okraji obce Chýně. Dispozici bytu ve 2. podlaží tvoří obývací pokoj, jídelna s kuchyňským koutem, ložnice, vstupní hala, koupelna a samostatné WC. Byt je světlý, velmi příjemný. V bytě zůstane vybavená kuchyň, vestavěná skříň v ložnici a malý nábytek v koupelně. Ostatní vybavení po domluvě. Součástí bytu jsou 2 balkony. 1. balkon se vstupem z jídelní části je vybaven markýzou, vstup na 2 balkon je z prostorného obývacího pokoje. Byt je vybaven předokenními roletami.

V obci naleznete kompletní občanskou vybavenost, jako je mateřská a základní škola, obchod, praktický lékař, kadeřnictví, pošta, minipivovar, restaurace, knihovna, fotbalové hřiště atd. Chýně u Prahy patří mezi vyhledávané a rozvíjející se obce se snadnou dostupností do centra metropole (25 minut), nebo do srdce Křikovklátska (20 minut). Byt je volný k nastěhování ihned. K bytu náleží jedno parkovací stání přímo před domem.

Tel. kontakt 723 346 554

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu627461
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha80
Dostupné od15. 10. 2020
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.