Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 2+1 • 70 m² bez realitkyNová, Mikulov - Mikulov na Moravě, Jihomoravský kraj

Nová, Mikulov - Mikulov na Moravě, Jihomoravský krajŠkola 6 minut pěšky • Částečně vybaveno
Cena4 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 084 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám RD na klidné ulici Nová v Mikulově (69201), dům o dispozici 2+1 : ložnice, obývací pokoj, kuchyň, chodba, komora, WC, koupelna (umyvadlo + sprchový kout + boiler), předsíň (mám zde pračku se sušičkou – dodělané napojení na vodu a odpad + plynový kotel). Dům je podsklepen dvěmi místnostmi do níchž je vstup ze dvora, sklep je pod cca 30% domu, přední místnost využívám jako dílnu (je zde I umyvadlo a dodělaný odpad), zadní místnost je pro uskladnění (zavařeniny, zelenina atd.), obě místnosti mají pro např. odvětrání nově plastová okna. Na verandě je plynový kotel čímž je vytápěn dům, pro něj je zde komín, uprostřed domu je ale další (starý) komín s možností využití na krb v obývacím pokoji. Střecha je sedlová, dřevěné krovy, betonová taška. Půda je vyčištěná – na začátku jsme uvažovali o přestavbě na obytnou mistnost a sociálku, nyní ale chceme celkově větší pozemek a nejlepe mimo město (máme dvě male děti a psy(psy nesmi do domu)). Dům má plastové okna a dveře, je zateplen a nově (2018) zateplen i sokl domu.

Předzahrádka před domem má nové desky v oplocení + automatická posuvná brána do vjezdu kde se vlezou dvě až tři auta za sebe což je v Mikulově velká vyhoda (možno upravit předzahrádku na další stání). Mezi průjezdem a dvorem další brána skrze děti a psy když najíždí auto.

Zahrada je terasovitá, horní terasa nově (2020) dodlážděna pro posezení a grilovaní (nyní provizorní přístřešek) s výhledem na západ, v terase možno sázet květiny a bylinky. Spodní část je nově z větší části hliněnná pro případnou zahrádku (díky nizkému položení rostliny tak lehce nazamrzají), jsou zde tři hlavy viné révy.Pod terasou je v zemi nerezová nádrž na vodu z okapů domu na cca 400l na zalévání. V zadním kamenném plotu ( jsou I dveře, kterými se dá dostat na zahrádky za pozemkem a polní cestou kterou se dá k pozemku zezadu také dojet autem.

Součástí zahrady je i zahradní domek, zděný a podsklepený cca z 50%, sklep pro například zahradní náčinní a podobné. Samotý domek je vydlážděny a nově je přední 1/3 obložena a upravena pro výřivku vedle velkého plastového okna s výhledem na západ. Jinak nyní využíváno jako sklad na věci.

Klidná okrajová část města a přitom velmi blízko středu a tudíž vše blízko i pěšky – centrum 10min (kavárny, památky, lékárny, poliklinika…), obchod 10min, školka a škola 5min, amfiteátr 15min, na ulici dětské I workoutové hřiště

Dohoda na ceně možná, možná I výměna za pozemek nebo pozemek s domem s financnim vyrovnáním.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu627521
Dispozice2+1
Dostupné od22. 9. 2020
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha70
VybavenoČástečně
Plocha pozemku309
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 7 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 700 m (8 min)
PoštaMikulov na Moravě
🚶 720 m (9 min)
ObchodPekárna
🚶 410 m (5 min)
BankaKomerční banka
🚶 447 m (5 min)
RestauraceTempl
🚶 421 m (5 min)
LékárnaLékárna U Lva
🚶 433 m (5 min)
ŠkolaZŠ Mikulov
🚶 520 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 348 m (4 min)
Sportoviště
🚶 535 m (6 min)
Hřiště
🚶 597 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.