Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyKoněvova, Praha - Žižkov

Koněvova, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmu světlý, teplý a velmi tichý byt v klidném domě na ulici Koněvova. Jedná se o 2+kk (46m2) po kompletní rekonstrukci ve zvýšeném přízemí situovaném do tichého dvora.

Byt je plně vybavený a není možné do něj stěhovat vlastní nábytek. Nábytek ve všech prostorách je nový a nepoškozený. Veškeré další zařízení také. Ve všech místnostech je dostatek úložného prostoru a je možné se domluvit na případném využití sklepní kóje např. na kola nebo lyže. Vše je laděno do světlých tónů, které jdou dobře kombinovat s doplňky a dělají byt světlejším. Na podlaze je dlažba a vinyl – dobře se udržuje. Byt i dům jsou v hezkém stavu po nedávné rekonstrukci.

DISPOZICE: Z předsíně je přístup na samostatnou toaletu a do kuchyně/obýváku. Kuchyň je průchozí a je z ní přístup do prostorné koupelny a do ložnice s pracovním koutem. WC a koupelna jsou samostatné.

VYBAVENÍ: Kuchyňská linka je dělaná na míru a je v ní hezké nádobí i spotřebiče – vestavná lednice s mrazákem, vestavěná myčka i horkovzdušná trouba, plynový sporák s digestoří, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, tyčový mixer, atd. V obývací části je pohodlná pohovka a jídelní stůl se čtyřmi židlemi. V koupelně je vana, umyvadlo se zrdcadlem, zrdcadlové skříňky, pračka, fén a kombinovaný plynový kotel na topení a teplou vodu. V pokoji je postel s matrací a úložným prostorem, velká skříň na oblečení, knihovna, skříň na úklid - vč. vysavače, žehličky, ž. prkna, věšáku na prádlo, mopu atd. Součástí ložnice je i pracovní kout s psacím stolem a komodou. V oknech jsou záclony a závěsy. Jsou zde peřiny a polštáře, základní ložní prádlo, ručníky v barvě koupelny, utěrky atd. Kdo nemá své vybavení, tak v podstatě není potřeba dál utrácet peníze a investovat. V bytě vše potřebné je k dispozici.

LOKALITA: Nedaleko (cca 500m) jsou tramvajové a autobusové zastávky (15 minut do centra). Je zde dobré spojení na všechny linky metra a s dostupností není problém ani večer. V těsné blízkosti je veškerá občanská vybavenost (obchod Lidl cca 2 minuty od domu, přímo v domě je večerka, ve dvoře se nachází kino Aero, v těsné blízkosti jsou restaurace, kadeřnictví, fitness, železářství, lahůdky, cukrárna, papírnictví, plavecký bazén atd. - naprosto vše, co člověk potřebuje). Výhodou také je dobrý přístup do zeleně – Vítkov, Židovské pece, Parukářka, cyklostezka.

PRONÁJEM: Preferuji pronajmutí na rok či více. Po předchozích špatných zkušenostech pouze bez zvířat a zejména jako striktně nekuřácký. Vzhledem k dispozici je vhodný pro 1-2 osoby, ideálně klidnějšího charakteru.

Byt je volný - tedy ihned k nastěhování. Pronajmu za 14.000Kč+ 3.300Kč poplatky (pro jednu osobu jsou zálohy: 1200Kč za plyn, 600Kč elektřina, 1500Kč za vodu, popelnice, úklid v domě). Vratná záloha je 20.000Kč. Součástí ceny nájmu je UPC internet, pojištění bytu a pojištění domácnosti. Převedení či vyúčtovávání poplatků je na naší dohodě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu627852
Dispozice2+kk
Dostupné od24. 9. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDOhrada
🚶 160 m (2 min)
PoštaPraha 3
🚘 1 192 m (2 min)
ObchodLahůdky Ohrada
🚶 125 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 263 m (3 min)
RestauraceNem Viet
🚶 31 m (0 min)
LékárnaNa Vápence
🚶 89 m (1 min)
ŠkolaGymnázium Na Pražačce
🚶 331 m (4 min)
Mateřská školaMateřská školka Jeseniova 98
🚶 374 m (4 min)
Sportoviště
🚶 362 m (4 min)
Hřiště
🚶 255 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.