Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyTůmova, Praha - Košíře

Tůmova, Praha - KošířeMHD 2 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby1 900 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný zcela nový byt 1+kk ve vysokém standardu. Byt se nachází ve 3.podlaží novostavby s výtahem z roku 2020. Celková výměra je 31 m2.

Obytný prostor s velkým oknem do tichého vnitrobloku je prakticky zařízen a je rozdělen na kuchyňskou a obývací část s částí pro spaní. Dřevěná podlaha, dřevěná Euro okna s předokeními žaluziemi, velkoformátové obklady, sanita Laufen a baterie Hansgrohe. Koupelna vybavena novou pračkou se sušičkou, sprchovým koutem a topným žebříkem. V kuchyni vestavěná myčka, mikrovlnná trouba s funkcí pečení a dvojvařič s digestoří. Jídelní stůl se dvěma židlemi. Ve spací části postel s měnitelnými pracími potahy.V předsíni vestavěná No Frost lednice Philco.

K dispozici internet CZnet a Vodafone-UPC.

Tramvajová zastávka Kavalírka je vzdálená 3 min.chůze. Metro B Anděl je dostupné za 7 minut, centrum 15 min., metro A Nemocnice Motol za 10 minut. K dispozici non-stop tramvaje (linky 9,10,15,16, bus 123,167 a další spoje). Obchod s potravinami je přímo naproti vchodu do domu. Lokalita je klidná s krásnými parky v okolí, parkování před domem.

Byt je připravený k nastěhování. Poplatky celkem bez záloh na elektřinu 1900,- Zálohy na elektřinu nyní nastaveny na 500,- Kauce 16.000,- . Budete první obyvatel nového bytu. Prosím případné zájemce aby napsali do odpovědi pár slov o sobě. Byt není možné podnajímat dalším osobám. Vhodné pro 1 osobu bez zvířat, nekuřák. Prohlídky kdykoliv dle dohody.

I am offering for rent my beautiful brand new apartment 1 + kk in a high standard. The apartment is located on the 3rd floor of a new building with an elevator from 2020. The total area is 31 SqM.

The living space with a large window to a quiet courtyard is practically furnished and is divided into a kitchen and living area with a sleeping area. Wooden floor, wooden Euro windows with window blinds, large-format tiles, Laufen sanitary ware and Hansgrohe. The bathroom is equipped with a new washing machine with dryer, shower and heating ladder. The kitchen has a built-in dishwasher, microwave with baking function and a double cooker with extractor hood. Dining table with two chairs. In the sleeping area there is a bed with changeable washing covers. In the hall there is a built-in No Frost Philco refrigerator.

CZnet and Vodafone-UPC internet available.

The Kavalírka tram stop is a 3-minute walk away. Metro B Anděl is accessible in 7 minutes, center 15 minutes, metro A Hospital Motol in 10 minutes. Non-stop trams available (lines 9,10,15,16, bus 123,167 and other connections). The grocery store is directly opposite the entrance to the house. The location is quiet with beautiful parks nearby. Thanks to its central location with lots of greenery, it is not for nothing that the Košířs are nicknamed the "lungs of Prague".

The apartment is ready to move. Charges including advance payments for electricity 2400, - Deposit 16.000, -. You will be the first inhabitant of the new apartment. I ask potential candidates to write a few words about themselves in the answer. It is not possible to rent the apartment to other people. Suitable for 1 person without animals, non-smoker. English speaking persons are welcomed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu628401
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha31
Dostupné od30. 9. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKavalírka
🚶 191 m (2 min)
PoštaPraha 120
🚶 553 m (7 min)
Obchod
🚶 30 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 362 m (4 min)
RestauraceU sousedů
🚶 214 m (3 min)
LékárnaMagistra
🚶 272 m (3 min)
Škola
🚶 375 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Slunéčko
🚘 1 228 m (5 min)
Sportoviště
🚶 461 m (6 min)
Hřiště
🚶 261 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.