Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 54 m² bez realitkyU Měšťanského pivovaru, Praha - Holešovice

U Měšťanského pivovaru, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné22 410 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč
+ Poplatky za energie2 500 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k pronájmu manažerský byt v osobním vlastnictví nacházející se v kulturním centru Prahy 7, zhruba 10 minut chůze od Nádraží Holešovice, které zajišťuje spojení s centrem Prahy i celou oblastí Středních Čech prostřednictvím MHD a lokálních spojů. V bezprostředním okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost (pošta, poliklinika, mateřské i základní školy, večerky i supermarkety). Byt je díky své jižní orientaci velice slunný. Budova přiléhá k jednosměrné komunikaci, což značně omezuje hluk provozu. K dispozici je udržovaný vnitroblok s lavičkami a zelení.

Prostor bytu je konstrukčně rozdělen na ložnici a hlavní obytnou část, tedy kuchyň, obývací část a pracovnu. Koupelna a vstupní hala s vestavěnou skříní jsou zvlášť. Byt je vkusně zařízený, v jednolitém barevném tónu a kontrastním kamenným obložením. Byl navržen a je udržován ve vysokém standardu, jak je možné vidět na fotografiích. Koupelna prošla na podzim 2020 celkovou rekonstrukcí.

Byt je vytápěn elektricky, v kuchyňském koutu nechybí lednice, sklokeramický sporák s horkovzdušnou troubou, mikrovlnná trouba,, myčka a dostatek úložných prostor pro kuchyňské náčiní. V kuchyňském koutě je rovněž malý jídelní prostor pro dvě až tři osoby.

K bytu náleží rovněž garážové stání pro jedno vozidlo v udržované podzemní garáži s ostrahou. Využití stání je možné za příplatek 1000,- Kč k nájmu.

Holešovice jako městská část prošly revitalizací a staly se vyhledávaným místem pro příznivce kultury (muzeum DOX, La Putyka, Veletržní palác), kulinářských zážitků a nočního života (SaSaZu, Mecca, Cross Club) .

Located near the urban core of Prague 7 - Holešovice, a 10-minute walk away from the Holešovice train station (Red metro line, C inbound and outbound local train lines), this high-standard apartment is perfect for an exchange student or an executive looking for a home away from home with easy access to the city center. Supermarkets, schools, post offices and medical facilities are all located nearby, within the neighborhood. Windows in the apartment face south, ensuring all-day exposure to the sun. The street adjacent to the apartment bulding is a one-way street with limited traffic (busy in the morning and early evening). A courtyard with benches and vegetation is also available.

The floor plan is divided up into a main living area, a large kitchenette, a work space and an enclosed bedroom space. A small foyer and a bathroom are separated from the main area. The apartment is tastefully decorated and features a dominant single color tone with contrasting stone inlays.

The kitchenette features a glass-ceramic stove and a hot-air oven, microwave, dishwasher and plenty of space for other appliances, dishes, pots and pans, as well as a dedicated seating space (seats 2-3).

In addition, the apartment comes a parking space in an supervised parking garage. Use of the parking space can be arranged for an additional 1000 CZK.

Prague 7 - Holešovice has recently become a vibrant neighborhood popular among expats and exchange students, as well as young families and professionals. This is mainly due to its proximity to the city center and rapidly developing culinary, cultural and nightlife scenes in the area (SaSaZu, Mecca, La Putyka, DOX museum, and many others).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu628513
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 4. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyOstatní
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceInteriér

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Průhonu
🚶 227 m (3 min)
PoštaExpress parcel system
🚶 372 m (4 min)
ObchodSweet & Salty
🚶 155 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 229 m (3 min)
RestauraceAvion Street Café
🚶 114 m (1 min)
LékárnaLékárna Komunardů
🚶 233 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola T. G. Masaryka
🚶 419 m (5 min)
Mateřská škola
🚶 688 m (8 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 287 m (3 min)
Hřiště
🚶 508 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.