Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyZa Lékárnou, Rtyně v Podkrkonoší - Rtyně v Podkrkonoší, Královéhradecký kraj

Za Lékárnou, Rtyně v Podkrkonoší - Rtyně v Podkrkonoší, Královéhradecký krajParkování
Cena1 400 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 937 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Zdravíme,

nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví v ulici Za Lékárnou ve Rtyni v Podkrkonoší ve staré cihlové zástavbě. Jedná se o dům se třemi nadzemními podlažími. Byt je umístěn ve vyvýšeném prvním nadzemním podlaží. Je orientován na dvě světové strany, tím je dobře prosluněn. Z obytného prostoru má výhled na jihozápad do klidného meziblokového prostoru, kde se nachází velká travnatá plocha s hřištěm pro děti.

Byt má současnou dispozici 2+1 o celkové ploše 57m2 a je ve stavu před rekonstrukcí. K bytu jsou pak k dispozici i dva menší sklepní prostory a část půdy. V současnosti je byt vytápěn elektrickými přímotopy, ohřev vody zajišťuje bojler v koupelně. Jednoduchou stavební úpravou lze byt zhodnotit na dispozici 3+KK a získat tak plnohodnotnou místnost jako pokoj navíc. Pro tyto účely jsme pro Vás připravili možné varianty nového dispozičního uspořádání - viz foto. V nové dispozici lze také případně uvažovat o umístění krbových kamen a to díky stávajícím vnitřním komínovým průduchům. Byt je tak ideální pro mladý pár či mladou rodinu.

Byt je v centru města, cca 3 min od hlavního náměstí. V dochozí vzdálenosti se nachází potraviny, pošta, lékárna, lékař, základní škola, školka, sportoviště, kino, muzeum a další občanská vybavenost. Na autobusové nádraží se dostanete pěšky za 5 min, na vlaku jste pak za 12 min. Parkování automobilu je možné hned před domem.

Neváhejte se tedy ozvat, rádi Vám vše ukážeme.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu629095
Dispozice2+1
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha57
Dostupné od5. 10. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.