Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 69 m² bez realitky5. května, Praha - Nusle

5. května, Praha - NusleMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena6 840 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 008 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme příjemný a útulný byt 2+kk o velikosti 69,33 m2 s balkonem (+3 m2), ve 3.NP cihlového domu, k němuž náleží sklep v 1.PP (5,3 m2).

Nespornou výhodou bytu je jeho poloha blízko centra Prahy a vynikající spojení MHD do celého města, pár kroků od stanice metra C Pražského povstání a na trase budoucího metra D. Za domem je stanice tramvaje 18 a autobusů, před domem zastávka nočního autobusu. Umístění nemovitosti umožňuje výjezd z Prahy na D1 za několik minut. V okolí domu jsou obchody a supermarkety (Globus), OC Arkády, řada restaurací i fitness.

Dům, v němž se byt nachází, je kvalitní cihlová budova s vyššími stropy a velkými okny. Byl nedávno zrekonstruován - nová střecha, plastová izolační okna, vodovodní a odpadní stoupačky, rozvody elektřiny a plynu i výtah. Za domem je zahrada s možností posezení pod pergolou.

Byt byl před 4 lety kompletně zrekonstruován. Interiér je ve spolupráci s designérkou navržen tak, aby poskytoval klid a zázemí v rušném městě. Byly použity přírodní a ekologické materiály, masivní dřevo, kámen a hliněné omítky v kontrastu s bílými plochami, které prostor prosvětlují. Řada světelných zdrojů i podsvícený strop umožňuje měnit atmosféru v prostoru. V zadní místnosti je masivní dřevěné patro na spaní i další zařízení zhotovené na míru. Byt disponuje velkým množstvím vestavěných úložných prostor, má i samostatnou komoru.

Přední místnost je vestavěnou příčkou rozdělena na pracovnu (příp. dětský pokoj) a kuchyň s jídelnou. Koupelna ve stylu wellness je vybavena sprchovým koutem i vanou a na míru vyrobeným nábytkem z masivního dřeva. Pračku i sušičku lze umístit do specielního vestavěného prostoru v předsíni.

Byt byl vloni vybaven klimatizačními jednotkami pro chlazení i vytápění (tepelné čerpadlo) i filtraci vzduchu. Je instalován také přívod čerstvého vzduchu s filtrací, nasávaného nad střechou. Jako rezerva pro topení jsou zde plynová kamna. Pro teplou vodu je vestavěn v kuchyňské lince 15l elektrický bojler, na WC malý elektroohřívač a v koupelně plynový průtokový ohřívač Junkers. Kuchyň je vybavena filtračním zařízením pro pitnou vodu, varná deska je plynová, trouba elektrická. V celém bytě jsou nové posílené elektrorozvody, plynové vedení a tři nové stoupačky vodovodní i odpadní.

We offer a pleasant and cozy apartment 2 + kk with a size of 69.33 m2 with a balcony (+3 m2), on the 3rd floor of a brick house, which includes a cellar on the 1st floor (5.3 m2).

The undeniable advantage of the apartment is its location near the center of Prague and excellent public transport connections to the whole city, a few steps from the metro station C Pražského povstání and on the route of the future metro D. Behind the house is a tram station 18 and buses, in front of the house night bus stop. The location of the property allows you to leave Prague on the D1 in a few minutes. In the vicinity of the house there are shops and supermarkets (Globus), OC Arkády, many restaurants and a gym.

The house in which the apartment is located is a quality brick building with higher ceilings and large windows. It was recently renovated - a new roof, plastic insulating windows, water and waste risers, electricity and gas distribution and an elevator. Behind the house is a garden with the possibility of sitting under a pergola.

The apartment was completely renovated 4 years ago. The interior, in collaboration with the designer, is designed to provide peace and facilities in a busy city. Natural and ecological materials, solid wood, stone and clay plaster were used in contrast to the white surfaces that illuminate the space. Many light sources and a backlit ceiling allow you to change the atmosphere in the room. In the back room there is a massive wooden floor for sleeping and other custom-made equipment. The apartment has a large amount of built-in storage space, it also has a separate chamber.

The front room is divided by a built-in partition into a study (or children's room) and a kitchen with a dining room. The wellness-style bathroom is equipped with a shower and a bathtub and custom-made solid wood furniture. The washer and dryer can be placed in a special built-in space in the hall.

Last year, the apartment was equipped with air conditioning units for cooling and heating (heat pump) and air filtration. A fresh air supply with filtration, sucked in above the roof, is also installed. There is a gas stove as a reserve for heating. For hot water, there is a built-in electric boiler in the kitchen 15l, a small electric heater in the toilet and a Junkers gas flow heater in the bathroom. The kitchen is equipped with a filter device for drinking water, the hob is gas, electric oven. The whole apartment has new reinforced electrical wiring, gas lines and three new water and waste risers.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu629431
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 12. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha69
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Sklep
MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Veselí
🚶 93 m (1 min)
PoštaPraha 4
🚘 1 287 m (3 min)
Obchod
🚶 294 m (4 min)
BankaČeská Spořitelna
🚶 438 m (5 min)
RestauraceNa Skalce
🚶 158 m (2 min)
LékárnaLékárna u sv. Pankráce
🚶 333 m (4 min)
ŠkolaPlamínkové
🚶 700 m (8 min)
Mateřská škola
🚶 196 m (2 min)
SportovištěSimply Pole
🚶 392 m (5 min)
Hřiště
🚶 498 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.