Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitky

Rezervováno
Modrého, Praha - VysočanyMHD 4 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Balkón • Sklep • Garáž

Měsíční nájemné16 800 Kč

Základní nájemné14 000 Kč
Poplatky za energie2 800 Kč
Vratná kauce20 000 Kč

Nabízím k pronájmu velmi hezký byt 2+kk o vel. 57 m2 + 6 m2 balkon v novostavbě Rezidence nad Rokytkou, ul. Modrého, Praha 9 – Hloubětín. Cena nájmu je 14.000, -Kč nájemné + 2.800, -Kč záloha na služby/měsíc.

Byt o dispozici 2+kk orientovaný na východ, s balkonem o vel. 6 m2 se nachází ve 2. NP nízkopodlažní novostavby ve výše uvedené lokalitě, v sousedství krásné přírody údolí říčky Rokytka. Byt je částečně vybavený kvalitní kuchyňskou linkou se sklokeramickou varnou deskou, troubou, digestoří, myčkou a velkou lednicí s mrazákem. Součástí vybavení jsou prostorné skříně v ložnici, šatní skříň s odkládací stěnou a zrcadlem v předsíni. Koupelna je zařízena vanou, v rámci vybavení je také zrcadlová skříňka. Z předsíně je vstup do místnosti s druhou toaletou a připojením na pračku. Byt je pronajímán bez nábytku.

Součástí pronájmu je i klasické garážové stání (ne zakladač) a zděný uzavřený sklep o výměře 3 m2. Možnost vysokorychlostního internetu a kabelové televize od UPC. Byt má velmi dobrou protihlukovou izolaci, společné prostory domu jsou zabezpečené kamerovým systémem.

Výborná dopravní dostupnost – stanice tramvaje 2 min. chůze, stanice metra Palmovka 7 min jízdy tramvají.

Velkou výhodou je nádherná lokalita v bezprostřední blízkosti rozsáhlého parku Rokytka. Dům je situován přímo vedle cyklostezky, v rámci parku je fitness stezka. Nájemci mají možnost využít soukromý park a dětské hřiště, vybudované v rámci projektu. V blízkosti naleznete potraviny Billa, dále OC Harfa s obchody a restauracemi.

Zálohy na služby ve výši 2.800, -Kč + elektřina hlášena přímo na nájemce. Kauce činí 1,5 násobek nájemného. Bez poplatku realitní kanceláři.

Energetický průkaz třídy B.

Velmi vhodné pro nájemce, kteří ocení kvalitní bydlení v zeleni s možností sportovního vyžití. Kontakt pouze pro přímé zájemce, RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu630204
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha57
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží2
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Garáž
Sklep
Výtah
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google