Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+1 • 330 m² bez realitkyPreslova, Brno - Pisárky, Jihomoravský kraj

Preslova, Brno - Pisárky, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné55 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce2 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu reprezentativní rodinnou vilu 9+3 se zahradou a 2 garážemi v Masarykově čtvrti v Brně, Preslova ulice, umístěnou v jižním svahu s krásným výhledem na pisárecké údolí. Nemovitost stojí na vlastním oploceném pozemku s možností příjezdu a příchodu z Preslovy ulice a rovněž z ulice M. Pujmanové, z níž je možnost příjezdu do zahrady a garáže v domě (tj. s možností využití parkovacích míst pro několik vozů). Jedná se o velice klidnou lokalitu ve vilové čtvrti s vynikající dopravní dostupností v těsném sousedství centra Brna, 50 m od zastávky MHD (8 min. do centra) a výbornou dostupností na dálnici D1.

Nemovitost je členěna do tří bytových jednotek, které lze využívat společně k bydlení i provozování podnikatelské činnosti (např. advokátní nebo účetní kancelář, coworkingové centrum apod.), ale i odděleně se zachováním soukromí pro jednotlivé jednotky.

Popis nemovitosti:

1. Byt 2+1 v suterénu (40 m2) se samostatným vstupem ze zahrady. V bytě je zařízená kuchyň a v případě zájmu je možno byt vybavit nábytkem.

2. Byt 4+1 v přízemí (120 m2) a balkonem (15 m2) s přímým vstupem přes předzahrádku z ul. Preslova. Nově zbudovaná kuchyňská linka je vybavena spotřebiči Bosch. Nově zrekonstruovaná koupelna a samostatné WC, jinak nezařízeno.

3. Byt 3+1 v prvním patře (105 m2) s částečně zastřešenou terasou (16 m2). Byt má zařízenou kuchyňskou linku se spotřebiči. Z obývacího pokoje s krbem lze přímo vstoupit na terasu s krásným výhledem. V bytě se nachází velkorysé úložné prostory (vestavné skříně, šatna). Pokoje je možno částečně dovybavit dalším nábytkem.

Objekt také disponuje rozsáhlými prostory, které lze využít mimo jiné jaké zasedací místnost/sklep/archiv apod.

Ve všech bytech je zavedena kabelová TV, internet a pevné linky.

Dům včetně garáže je zabezpečen EZS systémem s možností napojení na PCO. V objektu je zřízena trezorová místnost se samostatným vstupem a zabudovaným trezorem.

Objekt je vytápěn vlastním plynovým kotlem.

Ve všech oknech v domě jsou nainstalovány elektricky ovládané venkovní stínící rolety.

Okrasná zahrada je opatřena automatickým zavlažovacím systémem. Pravidelná údržba zahrady může být po dohodě zajišťována majitelem objektu.

Upřednostňuji dlouhodobý pronájem pro stabilní a seriózní klientelu, která se zde svou provozovanou činností vhodně začlení do této reprezentativní lokality.

Měsíční nájemné činí 55.000 Kč + 7.000 Kč zálohy na služby, 2x vratná jistota předem.

I am offering for long-term rent a representative family villa 9 + 3 with garden and 2 garages in the Masaryk district in Brno, Preslova street, located on the southern slope with a beautiful view of the Pisárecké valley. The property stands on its own fenced plot with access by foot and car from both Preslova Street and from Marie Pujmanové Street , from which there is a possibility of access to the garden and garage in the house (i.e. with the possibility of using parking spaces for several cars). It is a very quiet location in a residential area with excellent transport links in the immediate vicinity of the centre of Brno, 50 m from the bus stop (8 minutes to the centre) and excellent access to the D1 motorway.

The property is divided into three housing units, which can be used together for housing and business activities (e.g. law or accounting office, coworking centre etc.), but also separately while maintaining privacy for individual units.

Property description:

1. Apartment 2 + 1 in the basement (40 m2) with separate entrance from the garden. The apartment has a kitchen and in case of interest it is possible to equip the apartment with furniture.

2. Apartment 4 + 1 on the ground floor (120 m2) and balcony (15 m2) with direct access through the front garden from Preslova Street. The newly built kitchen is equipped with Bosch appliances. Newly renovated bathroom and separate toilet, otherwise unfurnished.

3. Apartment 3 + 1 on the first floor (105 m2) with a partially covered terrace (16 m2). The apartment has a furnished kitchen with appliances. From the living room with fireplace you can directly enter the terrace with beautiful views. The apartment has generous storage space (built-in wardrobes, cloakroom). The rooms can be partially equipped with additional furniture.

The building also has extensive spaces that can be used, among other things, as a meeting room / cellar / archive, etc.

All apartments have cable TV, internet and landlines.

The house, including the garage, is secured by an burglar alarm system with the possibility of connection to a central security desk. The building has a safe room with separate entrance and a built-in safe.

The building is heated by its own gas boiler.

Electrically operated outdoor shutters are installed in all windows in the house.

The ornamental garden is equipped with an automatic irrigation system. Regular maintenance of the garden can be provided by the owner upon agreement.

I prefer a long-term lease for a stable and serious clientele, which will be appropriately integrated into this representative location with its activities.

The monthly rent is CZK 55,000 + CZK 7,000 deposit for services, 2x refundable security payable in advance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu630275
Dispozice7+1
Dostupné od15. 10. 2020
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VodaZ veřejného zdroje
Užitná plocha330
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 000
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
OdpadVeřejná kanalizace

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Balkón
Sklep
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDMarie Pujmanové
🚶 106 m (1 min)
PoštaBrno 5
🚘 2 435 m (7 min)
ObchodLevnej obchůdek
🚶 725 m (9 min)
BankaČeskomoravská záruční a rozvojová banka
🚘 1 694 m (5 min)
RestauraceKoliba
🚶 723 m (9 min)
LékárnaUnica
🚶 639 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola pro zdravotně znevýhodněné, Brno, Kamenomlýnská 2
🚶 683 m (8 min)
Mateřská školaMeteřská škola pro zdravotně znevýhodněné, Brno, Kamenomlýnská 2
🚶 696 m (8 min)
SportovištěEli Fitness
🚘 2 040 m (7 min)
Hřiště
🚶 411 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.