Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 102 m² bez realitkySyrovice - Syrovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Syrovice - Syrovice, Jihomoravský krajParkování
Cena7 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 189 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej rodinného domu 102 m², pozemek 211 m², Syrovice, okres Brno-venkov

Nabízíme k prodeji hezký rodinný dúm s dispozicí 4+KK a celkovou podlahovou plochou 102 m2. Rodinný dům je situován v obci Syrovice, v místě, které zajišťuje klid a soukromí ale je zároveň v blízkosti Brna – 10 minut jízdy autem. Celková plocha pozemku 211 m2. Dům se nachází v řadové zástavbě na konci klidné ulice.

Popis vlastního užitného prostoru: Vstupem do domu se dostaneme do chodby ze které je přístupná koupelna (s toaletou a sprchovým koutem), pracovna (anebo technická místnost se spíží) a praktický prostor v podschodišťovém prostoru. Ve vstupní chodbě jsou umístěné vestavěné skříne s botníkmi. Dále projdeme do obytné části - kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje. Součástí obývacího pokoje je důmyslně řešena obývací stena na míru s vitrínou a moderní krb. Z obývacího pokoje je veden přímý vstup na terasu a dále do vzrostlé a udržované zahrady.

Kuchyň je moderní s kvalitními spotřebiči. U jídelního stolu je vestavěná polstrovaná široká jídelní lavice, která se dá rozložit na pohodlné lůžko.

Terasa je dřevěná s příjemným posezením pod venkovní pergolou. Na terase se nachází i zastřešený dřevník. Zahrada zatravněna. Na pozemku u domu postaven zahradní domek s velkým úložným prostorem. Soukromí zajišťuje plný plot ze vzrostlých tují v kombinací se zídkou.

Přes obývací pokoj po schodišti vystoupáme do 2.NP. V druhém nadzemním podlaží jsou vedeny vstupy do tří pokojů ( ložnice, dětského pokoje a pracovny anebo dalšího dětského pokoje), do koupelny s WC a šatníku. V ložnici je umístěná vestavěná skříň s bohatým vnitřním vybavením a sklenými dveřmi Lacobel. V dětském pokoji se nachází bílá skříň PAX, v obou pokojích pak francouzské dveře. Koupelna má 2 umyvadla se skříňkami, velké zrcadlo, toaletu a vanu. Na patře se nachází také menší technická místnost se šatníkem.

Dům má velmi nízké provozní náklady. Ústřední topení úsporným plynovým kotlem. Okna jsou vybaveny sítěmi proti hmyzu.

Povrchy: zánovní kvalitní koberce, laminátové podlahy, moderní obklady a dlažby, kvalitní interiérové dveře.

Stavba je cihlová.

Rodinný dům je připojen na kompletní inženýrské sítě (kanalizační splašková přípojka, kanalizační dešťová přípojka, vodovodní přípojka, plynovodní přípojka, elektro přípojka).

V domě je zaveden optický kabel pro vysokorychlostní internetové připojení.

Předzahrádka s parkovacím zastřešeným stáním s extra úložným prostorem pro kola, koloběžky, kočárek. Blízko u domu se náchází nové dětské hřiště, které jsme vybudovali.

Syrovice jsou dynamicky se rozvíjející obec na jih od Brna, v sousedství Rajhradu.

Dostupnost do Brna i k D1 je výborná.

 

V obci působí mnoho zájmových sdružení, naleznete zde širokou škálu volnočasových aktivit pro děti i dospělé. V obci je škola, mat. školka, škola, obchody - veškerá vybavenost., dětské multifunkční hřiště. V Rajhradu dále prodejna Tesco, Billa atd.

Neplatíte provizi RK (až 300.000 Kč) a daň z pořízení nemovitosti.

Na prohlídku si prosím vemte roušku., účast maximálně 2 lidi prosím.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu630495
Dispozice4+kk
Plocha pozemku211
Podlaží1
PENBG
RizikaPrověřit »
Plocha102
Dostupné od1. 11. 2020
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.