Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 102 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Slezská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za služby600 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Se svolením majitelky nabízím k dlouhodobému pronájmu prostorný byt o dispozici 3+1 a rozloze 102 m2. Byt je po rekonstrukci.

Nachází se na pražských Vinohradech ve 3. podlaží činžovního domu z období první republiky. Nabízí vstupní halu, oddělenou kuchyni, 3 neprůchozí pokoje, koupelnu a oddělenou toaletu.

Pronajímá se nezařízený nábytkem, ale je vybaven novou kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, lednicí a myčkou. Součástí koupelny je pračka.

Ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel.

Nájemné činní 24.000 Kč + 600 Kč služby (voda, popelnice + úklid společných prostor) na osobu. Elektřinu a plyn nájemce převádí na sebe. Na místě je k dispozici kabelový internet UPC/Vodafone. Majitelka požaduje vratnou kauci ve výši jednoho nájmu.

Bez provize.

Byt se nachází 5 minut chůze od Náměstí míru, 15 minut od Václavského náměstí. V okolí je tedy výborná občanská vybavenost i perfektní dostupnost na MHD (tramvaj Šumavská a Vinohradská tržnice).

Nejbližší park jsou Riegrovy sady a Sady Svatopluka Čecha, asi 5 minut chůze. Byt je vhodný pro rodinu i pro spolubydlení.

K nastěhování od 15.11.

With the permission of the owner, I offer for long-term rent a spacious apartment with a layout of 3 +1 and an area of ​​102 m2. The apartment is after reconstruction.

It is located in Prague's Vinohrady on the 3rd floor of an apartment building from the period of the First Republic. Features an entrance hall, separate kitchen, 3 separate rooms, bathroom and separate toilet.

It is rented unfurnished, but is equipped with a new kitchen with gas stove, refrigerator and dishwasher. The bathroom has a washing machine.

Water heating and heating is provided by a gas boiler.

The rent is CZK 24,000 + CZK 600 services (water, garbage can + cleaning of common areas) per person. The tenant transfers electricity and gas to himself. UPC / Vodafone wired internet is available on site. The owner requires a refundable deposit of one rent.

No commission.

The apartment is located 5 minutes walk from Peace Square, 15 minutes from Wenceslas Square. In the vicinity there are excellent civic amenities and perfect access to public transport (tram Šumavská and Vinohradská tržnice).

The nearest park is Riegrovy sady and Sady Svatopluka Čecha, about 5 minutes walk. The apartment is suitable for a family and roommates.

Available from November 15

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu630510
Dispozice3+1
Dostupné od15. 11. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha102
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDVinohradská tržnice
🚶 181 m (2 min)
PoštaPraha 2
🚶 304 m (4 min)
ObchodMůj obchod
🚶 151 m (2 min)
BankaSberbank
🚶 310 m (4 min)
RestauraceWang Fu Jing
🚶 17 m (0 min)
LékárnaLékárna U Zlatého lva
🚶 222 m (3 min)
Škola
🚶 346 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 102 m (1 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 352 m (4 min)
Hřiště
🚶 433 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.