Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 96 m² bez realitkyKozácká, Praha - Vršovice

Kozácká, Praha - VršoviceMHD 3 minuty pěšky • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby1 800 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Byt s neodolatelným výhledem na Grébovku, Vinohrady

Nabízím k dlouhodobému pronájmu architektonicky unikátně řešený byt 3kk (96m2) v ulici Kozácká 1 na rozhraní Prahy 2 a 10, nacházející se ve 4.patře funkcionalistického domu s výtahem přímo před vstupem do parku Grébovka.

Dominantou bytu je prosvětlená, teplá, obytná místnost s příjemným sezením, kuchyň a jídelna s krásným dubovým stolem a výhledem do parku Grébovka, dále jsou v bytě 2 ložnice, 2 koupelny s WC (jedna s vanou a sprchovým koutem, druhá se sprchovým koutem). Byt disponuje dostatečným úložným prostorem díky designovým vestavěným skříním ve vstupní hale, které dokonale podtrhují minimalistický vzhled bytu.

Na podlahách jsou nově zrenovované dřevěné parkety. Kuchyňský kout je vybavený spotřebiči: indukční varná deska, trouba, myčka, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, walk-in spíž. Vytápění a ohřev vody je na centrální plynový kotel.

Velkou výhodou tohoto bydlení je možnost využívat venkovní posezení s grilem ve společném vnitrobloku domu. V domě je zapojen vysokorychlostní UPC, nebo O2, smlouva na nájemníka. V ceně nájmu je také sklepní prostor, ideální pro rodinu s dětmi. Možnost parkování v ulici (modrá zóna) nebo v parkovací garáži v protějším dome za poplatek.

Žádaná lokalita s výbornou dopravní dostupností a to 4 minuty pěší chůzí na tramvajovou a autobusovou zastávku ,,Jana Masaryka" nebo 8 minut na stanici metra linky ,,A" – Náměstí Míru. Dětské hřiště (součást parku Grébovka) je přímo před vchodem do domu.

Nájem 28000,-/měs. + poplatky domu 1800,-/os./měs. (vodné, stočné, ÚT, úklid domu, výtah) + elektřina v bytě. Volné ihned.

Exclusive offer of a long-term rental in a unique, 96 m2 two bedroom apartment in Kozacka 1, bordering on Prague 2 and 10. This listing is located on the 4th floor of a functionalist building with an elevator, and is across the street from Grebovka Park.

A bright and warm living room with a lovely seating area is the apartment’s prominent feature. Two bedrooms and two full bathrooms (one with a bath and shower, and one with a shower only), allow for comfortable and spacious living. A kitchen and dining room with a beautiful oak table and view of the park complete the living space. Additionally, the apartment has ample storage space with built-in closets in the minimalist-style foyer.

The floors are newly renovated wooden parquets, and the kitchen is equipped with an induction stove, oven, dishwasher, refrigerator, freezer, microwave, and walk-in pantry. Heating and hot water is on a central gas boiler.

Another excellent feature of this apartment is access to the building’s courtyard, which includes outdoor seating and a barbecue. The building has high-speed UPC internet, or O2, which the tenant can contract. The rental includes a cellar space, which is perfect for families with children. There is street parking available, or a spot can be rented in a parking garage across the street.

Kozacka is a very desirable location with excellent access to public transportation--only a four minute walk to the tram and bus stop “Jan Masaryk,” or 8 minutes to the metro station line A--Namesti Miru. There is a playground in Grebovka Park across the street from the building.

Rent is 28,000,-/month, + house fees 1,800, -/ person / month (water, sewage, central heating, house cleaning, elevator) + electricity in the apartment. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu630582
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha96
Dostupné od13. 10. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Sklep
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrymská
🚶 292 m (4 min)
PoštaPraha 2
🚶 558 m (7 min)
Obchod
🚶 40 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 643 m (8 min)
RestauraceTrio
🚶 85 m (1 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 609 m (7 min)
Škola
🚶 566 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Koperníkova
🚶 296 m (4 min)
Sportoviště
🚶 468 m (6 min)
HřištěHorní hřiště
🚶 74 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.