Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 3+kk • 65 m² bez realitkyErbenova, Frýdlant - Frýdlant, Liberecký kraj

Erbenova, Frýdlant - Frýdlant, Liberecký krajČástečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Malý rodinný dům k pronájmu Frýdlant, okres Liberec

Nabízím pronájem v nově postaveném malém domku 3+kk s příslušenstvím, o obytné výměře 65 m2 v klidné části obce Frýdlant.

Dům má v přízemí vstupní chodbu, která je vybavena šatní stěnou, komodou, botníkem, zrcadlem a poličkou. Vpravo je koupelna s WC, umyvadlem se skříňkou, sprchovým koutem, elektrickým bojlerem na ohřev vody a přípravou pro připojení automatické pračky. Na podlaze chodby a koupeny je položená dlažba v ostatních místnostech je plovoucí podlaha. Z chodby lze vejít do prostorného pokoje s kuchyňským koutem, který je vybavený středně velkou kuchyňskou linkou, kde je umístěna lednice s mrazákem, trouba, sklokeramická deska, digestoř a myčka na nádobí. Z této místnosti vedou dřevěné schody do 1. patra kde se nachází 2 místnosti. Jedna místnost je vybavena psacím stolem, druhá místnost (ložnice) je vybavena vestavěnou šatní skříní a vestavěnými policemi. Celý dům vybaven lustry a osvětlením. Vytápění domu je zajištěno dálkovým vytápěním. Samostatná měřidla na spotřebu elektr. energie a vody. U domu je možnost parkování osobního automobilu, po domluvě posezení na terase s krbem a přiměřené využití zahrady. Preferuji pár nebo rodinu s jedním dítětem, pracující, nekuřáky a bez domácích zvířat.

Základní občanská vybavenost:

Obchod: nejbližší obchod s potravinami 800 m, dále markety PENNY, LIDL, TESCO, Základní škola: nejbližší 600 m, celkem 3 ZŠ, Mateřská školka: nejbližší 600 m, celkem 3 MŠ, Vlak: vlak. zastávka 400 m a dále hl. nádraží , Autobus: autobus. nádraží 1400 m a městská autobusová doprava, Kultura: kino, zámek s hradem, museum, Frýdlantské slavnosti a akce pořádané městem., restaurace a pivovar, Sport: tenisové kurty, zimní a 2 fotbalová hřiště, skatepark, tělocvičny a několik dětských hřišť.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu630669
Dispozice3+kk
Dostupné od19. 10. 2020
StavNovostavba
Typ budovyNízkoenergetická
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
Plocha pozemku65
Podlaží1
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.