Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 64 m² bez realitkyPod Harfou, Praha - Vysočany

Pod Harfou, Praha - VysočanyMHD 5 minut pěšky • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


K dlouhodobému podnájmu nabízím útulný byt 3+kk (64m2) s velkou terasou (15m2) orientovanou na severovýchod v dynamicky se vyvíjející lokalitě Vysočan - Nová Harfa.

Prvním pokojem je obývací místnost s kuchyňským a jídelním koutem (23 m²), která je vybavena pohodlnou sedačkou, na které můžete trávit volné chvilky u televize, jenž je také součástí vybavení. Druhou místností je ložnice (17 m²), kde jsou umístěny prostorné skříně na veškeré potřebné věci Vás a Vaší drahé polovičky. Součástí vybavení je postel s novou matrací, psací stůl a židle. Dále je zde dětská postýlka, která může a nemusí být součástí vybavení - dle potřeby.

Další místností je dětský pokoj/pracovna (10m2), který není vybaven.

Součástí bytu je vstupní hala (6m2) a komora (3m2), ve které je regál na uložení potřebných věcí.

Nezapomínejme také na koupelnu (5m2), která je vybavená vanou se sprchou, umyvadlem, topným žebříkem, pračkou, WC a úložnými prostory.

Poslední částí bytu je nadstandardně velký balkon (15m2), kde se v letních ránech cvičila jóga, sklízela se rajčata a obědvalo se v zeleni viz fotografie, které poslouží k inspiraci budoucím zahradníkům :)

Součástí podnájmu je garážové stání v domě.

Vysokorychlostní internet je v ceně.

Byt se nachází v 11. patře domu se dvěma výtahy. Vstupy do objektu jsou na čipy a celý objekt je hlídán ochrankou.

Byt je vhodný ideálně pro mladou rodinku, která nebude mít domácí zvířátka, nekuřáky, ale ocení blízkost veškeré občanské vybavenosti. Supermarket Albert je takřka před domem. Tramvajová zastávka Kabešova je vzdálená 3 minuty chůze. Nová ŽŠ a MŠ se staví u areálu Harfy. Nákupní centra Harfa a Galerie Fenix jsou v dojezdové vzdálenosti MHD cca 5 minut. Vlakové nádraží Libeň zajistí pohodlné spojení s centrem Prahy za 15 minut. 5 minut chůze od domu se nachází známá cyklostezka a nový park Zahrádky s malebnou říčkou Rokytkou.

Cena podnájmu: 16.500kč za měsíc

Poplatky: 4.000kč za měsíc (voda, topení, záloha na společné služby, rádio, TV, internet, elektřina)

Vratná kauce 30.000kč

Byt je připraven k nastěhování, prohlídku není problém domluvit.

A cozy apartment 3 + kk (64 m2) for long-term sublease. Apartment has a large terrace (15m2) and it is situated in the dynamically developing locality of Vysočany - Nová Harfa.

The first room is a living room with kitchen and dining area (23 m2), which is equipped with a comfortable sofa, where you can spend free time watching TV, which is also part of the equipment. The second room is a bedroom (17 m2), where spacious closets for all the necessary things for you and your dear half are located. The equipment includes a bed with a new mattress, a desk and a chair. There is also a cot, which may or may not be part of the equipment - as needed.

Another room is a childrens room/working room (10m2), which is not equipped.

The apartment includes an entrance hall (6m2) and a storage room (3m2), in which there is a shelf for storing the necessary things.

Lets not forget the bathroom (5m2), which is equipped with a bath with shower, sink, heating ladder, washing machine, toilet and storage spaces.

The last part of the apartment is a large balcony (15m2), where yoga was practiced in the summer mornings, tomatoes were harvested and lunch was served in the greenery, see photos that will serve to inspire future gardeners :-)

Part of the sublease includes a garage in the house.

High speed internet is also included.

The apartment is located on the 11th floor of a building with two elevators. The entrances to the building are on chips and the whole block of building is guarded by security.

The apartment is ideal for a young family who will not have pets, non-smoking, but will appreciate the proximity of all amenities. The Albert supermarket is almost in front of the house. Kabešova Tram Stop is a 3-minute walk away. A new primary school and kindergarten is being built close to the Harfa complex. The Harfa and Galerie Fenix ​​shopping centers are about 5 minutes away by public transport. Libeň Train Station provides a convenient connection to the center of Prague in 15 minutes. 5 minutes walk from the house there is a famous bike path and a new park Zahrádky with the picturesque river Rokytka.

Sublease price: CZK 16.500 per month

Fees: CZK 4,000 per month (water, heating, servis charges, radio, TV, internet, electricity)

Refundable deposit 30,000 CZK

The apartment is ready to move in, it is not a problem to arrange a tour.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu630902
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha64
Dostupné od15. 10. 2020
Podlaží11
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Terasa
Výtah
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDPodkovářská
🚶 440 m (5 min)
PoštaPraha 93
🚘 2 293 m (5 min)
ObchodAlbert
🚶 115 m (1 min)
Banka
🚘 1 840 m (4 min)
RestauraceLa Rocket
🚘 1 570 m (4 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 718 m (9 min)
ŠkolaCOPTH
🚘 1 015 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 1 943 m (5 min)
SportovištěBig wall
🚘 2 205 m (5 min)
Hřiště
🚶 87 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.