Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 222 m² bez realitkyZáhorovice - Záhorovice, Zlínský kraj

Záhorovice - Záhorovice, Zlínský krajParkování
Cena2 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 754 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Obec Záhorovice se nachází v okrese Uherské Hradiště ve Zlínském kraji asi 12 kilometrů východně od Uherského Brodu. Vesnicí protéká řeka Olšava. Žije zde přibližně 1 036 obyvatel.

Dopravní infrastruktura - silnice II. třídy a železniční trať Uherský Brod - Bojkovice - Slavičín navazující místní komunikace. V obci je veřejný vodovod, kanalizace, zemní plyn, elektrorozvody.

Občanská vybavenost - obecní úřad, základní škola, školka, obchod se smíšeným zbožím, ordinace lékaře a veterináře, lékárna, pošta, bankomat, koupaliště.

Nabízí se k prodeji nepodsklepený rodinný dům o dvou nadzemních podlažích, se sedlovou střechou umožňující zřízení podkroví stojící v uliční zástavbě jedním štítem přiléhající k sousednímu domu. Od dalšího domu je oddělen prolukou umožňující vjezd do dvorní části. Dům byl kolaudován v roce 1989, nikdy nebyl zcela užíván. V místnostech mimo kotelnu, koupelnu a WC v I. NP schází dokončit nášlapné vrstvy podlah a osadit kuchyňskou linku. V domě je ústřední vytápění, kotelna na tuhá paliva s tím, že schází dopojení plynového potrubí pro případ zájmu přejít na vytápění plynem. Ohřev teplé vody zajišťuje kombinovaný bojler s ohřevem z kotle, nebo elektricky. Objekt je připojen na veřejný obecní vodovod a přívod vody lze přepnout i na domácí studnu s vodárnou. Dům je připojen na veřejnou kanalizační síť. Dům má elektrické třífázové připojení se sníženou sazbou pro vytápění. Užitná plocha místnosti v domě je 168,34 m2, zastavěná plocha stavbou činí 111 m2. Plocha stavebního pozemku je 123 m2.

Součástí nabídky jsou i vedlejší stavby sestávající z obytné dvoupodlažní dvorní stavby zařízené pro bydlení, s užitnou plochou 75,86 m2, zastavěná plocha 48,65 m2 sloužící jako výminek, která je majitelem obydlena. Je napojena na zdroj vody z veřejné vodovodní sítě prostřednictvím přípojky z rodinného domu, nebo ze studny osazené domácí vodárnou, objekt je odkanalizován, je vybaven vlastním sociálním zařízením a elektrickým vytápěním. Dále na objekt navazují bývalé hospodářské stavby v současnosti sloužící převážně jako sklad dřeva pro temperování rodinného domu o celkové zastavěné ploše 51,9 + 20,95+16,20 = 89,05 m2. Stavební objekty nejsou katastrálně evidovány z důvodu jejich nedokončené kolaudace.

Celý funkční celek hlavní stavby rodinného domu a vedlejších staveb doplňuje zahrada plnící funkci sadu s produkcí ovoce. Plocha zahrady činí 1542 m2 včetně ploch hospodářských staveb. Součástí pozemků je funkční studna vybavená čerpadlem. Pozemky jsou oploceny.

K prodeji se nabízí celý komplex pozemků a staveb s tím, že prodávající má zájem o zřízení osobního věcného břemen spočívajícího v právu dožití ve vedlejší obytné stavbě a požívacího práva k zahradě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631151
Dispozice5+kk
Plocha pozemku1 665
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha222
Dostupné od1. 1. 1970
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Lodžie
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.