Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 85 m² bez realitkyKobrova, Praha - Smíchov

Rezervováno
Kobrova, Praha - SmíchovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné28 500 Kč

+ Poplatky za služby6 900 Kč
+ Vratná kauce28 500 Kč


2+kk v unikátním komplexu se službami a pracovním zázemím

85 m2 + 12 m2 Terasa + 6 m2 Sklep + Parkovací místo

Nová bytová jednotka v komplexu Vitality Residence o velikosti 85 m2 je částečně vybavená. Naleznete zde 1 ložnici, 2 koupelny a terasu se skvělým výhledem na park Sacré Couer i Kinského zahrady. Na druhém podlaží nového konceptuálního prostoru Vitality Residence se vyskytují prostory pro sdílené využití, jako například fit centrum a konferenční i zasedací místnosti. Nechybí ani společenské prostory, které jsou ideální pro setkávání v malých skupinkách pro soukromé i pracovní účely. Komplex má recepci fungující 24/7, bezpečnostní službu a vlastní parkování.

Pro všechny rezidenty jsou nabízeny služby úklidu, žehlení a další na vyžádání.

Budova se nachází na Hřebenkách, v klidné rezidenční čtvrti s plnou občanskou vybaveností. V blízkosti je zastávka autobusu, za necelých 15 minut dojdete na metro Anděl, které umožňuje rychlé spojení do centra města. V docházkové vzdálenosti se vyskytuje obchodní centrum Nový Smíchov. Praktická je i možnost přímého spojení na letiště Václava Havla a osoby upřednostňující dopravu automobilem jistě ocení blízkost Strahovského tunelu.

V bytu se nachází vstupní hala, obývací pokoj včetně plně vybavené kuchyně s otevřeným půdorysem, ložnice, dvě koupelny se sprchovým koutem i toaletou a již zmíněná terasa.

Dalšími klady jsou vyhřívaná podlaha obložená dřevem, dlaždice, bezpečnostní dveře a velká plocha oken. V jedné koupelně se nachází bidet, součástí vybavení je i pračka, myčka, elektrický sporák a mikrovlnná trouba. Jedná se o chytrou domácnost (Smart Home), je zde hlavní vypínač, připojení kabelové televize, vysokorychlostní internet a sklep o velikosti 6 m². Parkovací místo v kryté garáži je zahrnuto v ceně.

Běžné měsíční zálohy zahrnují: recepci, bezpečnostní službu, topení a vodu, a to ve výši: 6.900 Kč. Energie jsou účtovány separátně.

2+kk New Concept Home and Office Living

85 m2 + 12 m2 Terrace + 6 m2 Cellar + Parking space

New apartment in the Vitality Residence. Semi furnished: 1 Bedroom, 2 bathroom apartment with terrace and great views to park Sacré Couer and Kinský Gardens, on the second floor of a new Vitality Residence with common spaces as Meeting Room, Conference Room, Gym and social areas ideal for meetings with small groups and partners. The residence has 24/7 reception, security and parking.

Available for all residents are cleaning, ironing, and other services that are usable on request.

Located in Hřebenky, in a residential neighborhood in close vicinity of the Nový Smíchov shopping center. Quiet location with bus connections, 15 min walk distance to Anděl metro, with quick access to the city center and a direct connection to the airport, near the Strahov tunnel.

The apartment has an entrance hall, a living room with a fully fitted open plan kitchen and terrace access, one bedroom, two bathrooms including a walk-in shower and a toilet.

Hardwood floors, tiles, security entry door, oversized windows, central underfloor heating, bidet in one bathroom, washing machine, dishwasher, induction cooktop, microwave oven, smart home system, master switch, cable TV connection, high speed Internet, 6 m2 cellar. A garage parking space is included. Monthly deposit for common charges: reception, security, water and heating: CZK 6.900. Electricity are billed separately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631170
Dispozice2+kk
Dostupné od16. 11. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha85
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDHolečkova
🚶 270 m (3 min)
PoštaPraha 5
🚶 821 m (10 min)
Obchod
🚶 272 m (3 min)
BankaErste Bank
🚶 569 m (7 min)
RestauraceNa Hromádkové
🚶 245 m (3 min)
LékárnaEUC Lékárna
🚶 453 m (5 min)
ŠkolaZákladní Škola Grafická
🚶 216 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 1 858 m (5 min)
Sportoviště
🚘 2 816 m (8 min)
Hřiště
🚶 184 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.