Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyPraha - Strašnice

Praha - StrašniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Komfortní světlý byt po rekonstrukci, oba pokoje s oknem na jih, do vnitroblokové zahrady, východní pokoj má i dveře do předzahrádky, již je možno po dohodě za příplatek vizuálně/funkčně oddělit od zbytku zahrady. Okna obou pokojů a dveře do zahrady zabezpečeny mřížemi, dveře do bytu bezpečnostní. Z předsíně nástup do pokojů, koupelny (sprchový kout) a WC a do kuchyně. Vytápění a TUV etážovým kombikotlem na plyn v kuchyni. V koupelně/WC je topný žebřík napojený na etáž. topení. Předpokládám, že si nájemník vybaví kuchyni dle svých představ, v současnosti jen skříňka s dřezem a baterií. Poplatky jsou za osobu, je v nich úklid a osvětlení domu, vodné a stočné. Elektřinu si nájemník převede na sebe, plyn se platí zálohově, 800,- Kč/měs, podléhá vyúčtování podle podlahové plochy (etáž vytápí bez teplé vody ještě jednu jednotku). Poplatky/zálohy jsou nastaveny tak, aby vycházely bez velkých doplatků nebo přeplatků. Mám zájem o dlouhodobý pronájem, možno mít trvalé bydliště.

Lokalita: Na tramvaj 5 minut pěšky, na metro 7 minut, v místě potraviny, zelenina, řezník, drogerie a obchody se spotřebním zbožím, nedaleko škola, sportovní /rekreační areál Gutovka aj. Parkování před domem, než najedou/když odjedou zaměstnanci okolních podniků slušné, není modrá zóna.

Comfy, just (9/2020) renovated two-bedroom well-lit flat in a block of flats, each room with a window facing south, into a inner-block garden; east-located room has a door to the foregarden (it is possible to agree upon visual/functional fencing-off the foregarden from the remaining garden space for an extra. Windows and the foregarden door barred, entry door to flat a security one. From the hall there is access to the bedrooms, kitchen and the WC/shower. In the kitchen there is a combined heating/hot water gas boiler. The shower/WC is heated by a ladder radiator connected to the boiler. Presume the tennant shall equip the kitchen to his/her liking; currently there is just a cupboard with a sink and tap. Besides the rent the tennant pays an ante of 500 Kč/person/month for services -i.e. upkeep and lighting of corridors, water and sewage. The electric contract shall be transferred to the tennant, heating gas is paid as an ante of 800,- Kč/month, due to the fact that the boiler heats (no hotwater) another unit, consumption is apportioned according to the floor area.The antes are set to cover the costs without excess over-or underpayment. I am interested in long-time tennant, permanent address (seat) possible.

Location: tram station 5 min walk, metro station 7 minute walk, food, grocery, butcher's, drugstore, consumers' goods shops; nearby a school and sports/recreationsl compound - Gutovka, etc. Parking in front of the house, before arrival/after leaving of employees of nearby companies reasonable, no blue zone.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631521
Dispozice2+1
Dostupné od19. 10. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDPraha-Strašnice zastávka
🚶 663 m (8 min)
PoštaPraha 105
🚘 2 206 m (6 min)
Obchod
🚶 735 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 285 m (6 min)
RestauraceŠvejk Restaurant Strašnice
🚶 642 m (8 min)
LékárnaLékárna Krupská
🚘 1 029 m (4 min)
ŠkolaZŠ Gutova
🚘 1 127 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Vladivostocká
🚘 2 390 m (6 min)
SportovištěPlavecký bazén Slavia
🚘 2 246 m (7 min)
Hřiště
🚶 541 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.