Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitkyStaňkova, Brno - Ponava, Jihomoravský kraj

Staňkova, Brno - Ponava, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Nabízím k pronájmu starší byt 2+1. Byt je situován ve 2. patře domu bez výtahu. V každém patře domu se vchází na pavlač a z té jsou pak vstupy do jednotlivých bytů. Tento byt je poslední v řadě. Na pavlač je okno z kuchyně a z toalety. Tato okna jsou nová, plastová. Byt se dále skládá dvoje vstupní dveře, dále chodba se zabudovaným botníkem a odkládací plochou na kabáty. Hned za dveřmi bytu je vstup na toaletu. Dále z chodby se vchází do obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je pak vstup do ložnice, kuchyně a do lodžie. Lodžie je cihlová a velmi prostorná (je přes celý obývací pokoj a ložnici) a je z ní velmi pěkný výhled do zeleně. Vstup do kuchyně je přes prosklené dvoj křídlo. V kuchyni je velmi prostorná chladná spižírna a vestavěný úložný prostor na nádobí, talíře a příbory. V kuchyni je bojler na teplou vodu, prostor pro pračku a prostor pro menší jídelní stůl (pro dva lidi). Dále je zde lednice a dřez. Vstup do ložnice je přes plné dřevěné dveře. Ložnice je velmi prostorná a bez problémů zde může být velká manželská postel a skříně po obou stranách. V ložnici je okno do lodžie a opět pěkný výhled do zeleně. Z ložnice je vstup do koupelny. Koupelna je malá. Je zde bojler na teplou vodu, dále umyvadlo a malá vana. V bytě se topí systémem waw (wafky). V bytě byly udělány nově: rozvody elektřiny, v kuchyni odpad, rozvod plynu, jsou nové bojlery koupelna i kuchyň. Okna do lodžie, dveře v bytě, vše je původní.

Výhody bydlení na této adrese: bezproblémové parkování, vnitroblok a tedy klidná část, do 5 minut pěšky na tramvaj, do 20 minut pěšky do centra Brna, kousek Lužánecký park, 10 minut pěšky nákupní centrum Albert, v okolí kavárny, restaurace, pivnice, do 15 minut pěšky Boby centrum (posilovna) a nebo plavecký stadion.

I offer for rent an older apartment 2 + 1. The apartment is located on the 2nd floor of a building without an elevator. On each floor of the house you enter the gallery and from there are the entrances to the individual apartments. This apartment is the last in a row. The porch has a window from the kitchen and toilet. These windows are new, plastic. The apartment also consists of two entrance doors, a hallway with a built-in shoe rack and a storage area for coats. Right outside the apartment is the entrance to the toilet. Further from the hallway you enter the living room. From the living room there is access to the bedroom, kitchen and loggia. The loggia is brick and very spacious (it is across the living room and bedroom) and has a very nice view of the greenery. The entrance to the kitchen is through a glazed double wing. The kitchen has a very spacious cold pantry and built-in storage space for dishes, plates and cutlery. The kitchen has a hot water boiler, space for a washing machine and space for a smaller dining table (for two people). There is also a refrigerator and a sink. The entrance to the bedroom is through a full wooden door. The bedroom is very spacious and without problems there can be a large double bed and wardrobes on both sides. The bedroom has a window to the balcony and again a nice view of the greenery. From the bedroom is the entrance to the bathroom. The bathroom is small. There is a hot water boiler, a sink and a small bathtub. The apartment is heated by a waw (wafky) system. The apartment was newly made: electricity distribution, waste in the kitchen, gas distribution, there are new boilers, bathroom and kitchen. Windows to the loggia, doors in the apartment, everything is original.

Advantages of living at this address: problem-free parking, courtyard and therefore a quiet part, up to 5 minutes walk to the tram, up to 20 minutes walk to the center of Brno, a short walk Lužánecký park, 10 minutes walk to the shopping center Albert, near cafes, restaurants, pubs, 15 minutes walk to Boby center (gym) or swimming stadium.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631523
Dispozice2+1
Dostupné od28. 11. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
Plocha45
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHrnčířská
🚶 219 m (3 min)
PoštaBrno 6
🚶 368 m (4 min)
ObchodBrněnka
🚶 123 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 602 m (7 min)
RestauraceNa Růžku
🚶 237 m (3 min)
LékárnaLékárna Štefánikova
🚶 245 m (3 min)
Škola
🚶 65 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola Staňkova
🚶 146 m (2 min)
SportovištěDenny
🚶 325 m (4 min)
Hřiště
🚶 147 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.