Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 33 m² bez realitkyKrakovská, Praha - Nové Město

Krakovská, Praha - Nové MěstoMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 140 Kč
+ Vratná kauce15 140 Kč


Nabízím pronájem rekonstruovaného bytu 1+kk, 33 m2 + 3x3 m balkón v 2.NP bytového domu na Praze 1 - Václavské náměstí. Byt je situován do klidného vnitrobloku se zahradou, která je nájemníkům k dispozici, včetně možnosti pěstování rostlin a zeleniny! :) Domácí mazlíčcí vítáni

Byt je plně vybavený - kuchyňská linka včetně nádobí, sporák se sklokeramickou varnou deskou, digestoř, jídelní stůl, 2 židle, manželská postel, gauč, chladnička, mikrovlnná trouba kombinovaná s elektrickou troubou, v předsíni velká šatní skříň. V koupelně je vana, umyvadlo, toaleta. Podlahy jsou parkety a dlažba. Vytápění centrální a ohřev vody 80l el. boiler. Vybavení je možné po domluvě vyměnit za vlastní.

K dispozici od 1.3. 2021, Nájemné 15 140,- Kč (zahrnuje nájem, zálohy na služby a vodu, zálohy na elektřinu). Možnost převodu elektroměru na nájemníka. Kauce ve výši 1 nájmu s poplatky.

I am offering for rent a reconstructed apartment 1 + kk, 33 m2 + 3x3 m balcony on the 2nd floor of an apartment building in Prague 1 - Wenceslas Square. The apartment is situated towards a quiet courtyard with a garden, which is available to tenants, including the possibility of growing plants and vegetables! :) Pets are welcome.

The apartment is fully equipped - kitchen unit including utensils, ceramic hob, extractor hood, dining table, 2 chairs, double bed, couch, refrigerator, microwave combined with electric oven, large wardrobe in the hall. The bathroom has a bath, sink, toilet. The floors are parquet and tiles. Central heating and water heating 80l el. boiler. The equipment is possible to change for your own.

Available from 1.3. 2020, Rent CZK 15 140 (includes rent, advance payments for services and water, advance payments for electricity). The possibility of transferring the electricity meter to the tenant. Deposit of 1 rent with fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631536
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 3. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha33
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDMuzeum
🚶 339 m (4 min)
PoštaHlavní pošta
🚶 606 m (7 min)
ObchodPekařství Křupavý rohlíček
🚶 241 m (3 min)
Banka
🚶 112 m (1 min)
RestauraceČerný baron
🚶 212 m (3 min)
LékárnaLékárna Opletalova
🚶 273 m (3 min)
ŠkolaAkademické gymnázium
🚶 530 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 610 m (7 min)
SportovištěTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 265 m (3 min)
HřištěNa Rybníčku
🚶 517 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.