Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 72 m² bez realitkyKavkazská, Praha - Vršovice

Kavkazská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu architektonicky unikátně řešený byt 3+kk (72m2) v ulici Kavkazská 1377/7 na Praze 10 Vršovicích, nacházející se ve zvýšeném přízemí domu s širokou předzahrádkou a výtahem. Byt je plně vybavený od nábytku po kuchyňské potřeby, spotřebiče a další věci. Ideální pro rodinu s dětmi.

Dominantou bytu je (33m2) velký prosvětlený obývací pokoj s příjemným sezením (rozkládací gauč s úložným prostorem), jídelnou se stolem, židlemi, propojený s kuchyní. Pokoj je situován směrem do ulice, kde na protější straně není žádný dům, a tím je pokoj plně prosvětlen. Pokoj má 2 veliká okna přes celou jednu stěnu, na podlaze jsou původní parkety.

Dětský pokoj (17m2) s kobercem, na míru vyrobený nábytek s úložnými prostory a vyvýšenými postelemi. Pokoj je do klidné části vnitrobloku.

Ložnice (12m2) s manželskou postelí z masivního dubu včetně zdravotního, vysunovacího roštu a velkou vestavěnou skříní s trezorem.

Koupelna s vanou, skleněnou zástěnou, ozvučená domácím kinem. Kombinovaná pračka se sušičkou, žebříkové el. topení.

Toaleta samostatná.

Byt je po rekonstrukci, čerstvě vymalovaný a plně vybavený včetně elektroniky (např. LED TV, domácí kino, kávovar, žehlička, vysavač, mixer a další). Byt disponuje dostatečným úložným prostorem díky vestavěným skříním v celém bytě, které dokonale podtrhují potřeby rodiny s dětmi.

Kuchyňský kout je vybavený spotřebiči: plynová varná deska, trouba, myčka, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, digestoř a další drobné spotřebiče. Vytápění a ohřev vody je řešen centrálně, topný žebřík v koupelně je samostatně ovládán.

Další výhodou tohoto bydlení je možnost využívat venkovní posezení v druhé části vnitrobloku, kde je dětské hřiště a pískoviště pro nejmenší, horolezecká stěna a hřiště na venkovní sporty.

V ceně nájmu je také sklepní prostor. Parkování na ulici (modrá zóna).

Dům je cihlový (5 pater) v žádané lokalitě s výbornou dopravní dostupností a to 1 minuty pěší chůzí na tramvajovou a autobusovou zastávku ,,Čechovo náměstí" nebo „Koh i Noor“ , 8 minut na stanici metra linky ,,A" – Náměstí Míru. Nedaleko 5-10min jsou dva velké parky (Grébovka a Heroldovy sady) a další dětská hřiště.

Nájem 17.000,-/měs. + poplatky domu 4000,-/měs. (vodné, stočné, ÚT, úklid domu, výtah) + elektřina a plyn v bytě dle spotřeby + 1200,-. Volné ihned. RK NEVOLAT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631570
Dispozice3+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha72
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDČechovo náměstí
🚶 221 m (3 min)
PoštaPraha 101
🚶 718 m (9 min)
ObchodTesco Expres
🚶 328 m (4 min)
BankaFio, Praha Moskevská
🚶 394 m (5 min)
RestauraceJídelna Koh-i-noor
🚶 165 m (2 min)
LékárnaU Bílé labutě
🚶 506 m (6 min)
ŠkolaGopas, a.s. Počítačová škola
🚶 592 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Harmonie
🚶 414 m (5 min)
Sportoviště
🚶 577 m (7 min)
Hřiště
🚶 77 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.