Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyLindnerova, Praha - Libeň

Lindnerova, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Od Noveho roku hledame nove najemniky do zařízeného bytu 2kk, 41 m2 v Praze Libni, Lindnerově, kde jsme sami 5 let bydleli a kde se nám příjemně žilo.

Kuchyňský kout je zařízený včetně myčky a trouby (lednička je v hale), gauč s futonem lze používat na každodenní spaní, v obývacím pokoji je i pracovní kout. V ložnici může být manželská postel či jiné postele dle dohody. V hale je vestavěná skříň a pračka. Nová koupelna.

Po dohodě je k dispozici sklep. Společný balkon je na patře. K domu patří dvůr - Ideální na grilování.

Byt je světlý, situovaný do klidné ulice, blízko občas projede vlak. Park Na Korábu je za rohem, včetně dětského hřiště, úžasná kavárna s obědy též. Lékaři, školky, školy, obchody, restaurace, vše je v místě. Tramvají jste za 3 min na Palmovce, za 12 min na Florenci.

Hledáme dlouhodobé, spolehlivé nájemce. Kauce 20.000 Kč. Poplatky dle počtu osob cca 2.500 Kč voda, služby domu a fond oprav, cca 800 Kc elektřina a plyn (bude přepsáno na nájemce), internet dle tarifu dodavatele.

We are looking for new tenants for a furnished 2-bedroom apartment, 41 m2 in Prague Liben, Lindnerova street. We have lived here for 5 years and loved it.

The kitchenette is furnished including a dishwasher and an oven (the fridge is in the hall). In the living room, you find a futon couch that can be used for everyday sleeping. There is a kitchen table and two small tables if you are a pair working on computers at home. We can arrange a double bed or two separate beds in the bedroom . A built-in wardrobe in in the bedroom as well as in the hall. Bathroom is new, a washing machine is incorporated in the hall.

A cellar is available upon agreement. The shared balcony is upstairs. The house has a yard - ideal for barbecue.

The apartment is bright, situated in a quiet street, close to a train track where trains pass occasionally. Park Na Korábu is around the corner, including a playground. An amazing cafe with lunches is few steps away. Doctors, kindergartens, schools, shops, restaurants, everything is right there. You are in 3 minutes at Palmovka by tram, in 12 minutes you reach Florenc.

We are looking for long-term, reliable tenants. Deposit 20.000 CZK. Around 2.500 CZK for water, house services and maintanance, 800 CZK gas and electricity (per consumption), internet as per provider.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu631714
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha41
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Kříže
🚶 211 m (3 min)
PoštaPraha 85
🚘 1 538 m (3 min)
Obchod
🚶 211 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 367 m (4 min)
RestauraceKebab Bistro
🚶 224 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 430 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Na Korábě
🚶 523 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚘 1 662 m (6 min)
SportovištěSokol Libeň
🚶 507 m (6 min)
Hřiště
🚶 220 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.