Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyZvěřinova, Praha - Strašnice

Zvěřinova, Praha - StrašniceMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné16 590 Kč

+ Poplatky za služby2 390 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem dosud nebydleného bytu 2kk, 49m2, P3 Strašnice, balkon, sklep, garážové stání. Částečně zařízený byt se nachází ve 4. NP právě dokončeného projektu Tulipa Třebešín. Prostorný byt s dobrou dispozicí neprůchozích pokojů, balkonem a sklepem již v ceně nájmu. Garážové stání v suterénu domu za příplatek.

 

Plně vybavená kuchyňská linka vč. trouby, mikrovlnky, myčky a lednice navazuje na obývací část, ložnice i vstupní chodba jsou vybaveny skříněmi, koupelna je vybavena sprchovým koutem a kombinovanou pračkou se sušičkou značky AEG. Na podlaze plovoucí podlaha a dlažba, topení a ohřev vody centrální (obsaženo v zálohách). Elektrická energie za spotřebiče se převádí na nájemce.

 

Dům se nachází v centru města a přesto obklopen zelení. V okolí nadstandardní občanská vybavenost a skvělá dopravní dostupnost, tram. síť vč. nočních spojů, metro A Želivského či Flora, 10 minut na Václavské náměstí. V okolí OC a multikino Flora s množstvím obchodů, restaurací, kaváren, dále sportovní vyžití (tenisový areál či sportovní haly pro basketbal, házenou, futsal, florbal a volejbal, horolezecká stěna, plavecký bazén) a BBC fitness, pošta, poliklinika, Třebešínský park a mnoho dalšího. Byt je k dispozici ihned, doporučuji!

Rent of an unoccupied apartment 2kk, 49m2, P3 Strašnice, balcony, cellar, garage. The partially furnished apartment is located on the 4th floor of the just completed Tulipa Třebešín project. Spacious apartment with a good layout of separate rooms, balcony and cellar already included in the rental price. Garage parking in the basement of the house for an additional fee.

Fully equipped kitchen incl. oven, microwave, dishwasher and refrigerator connected to the living area, bedroom and entrance hall are equipped with wardrobes, the bathroom is equipped with a shower and a combined AEG washing machine with dryer. On the floor floating floor and tiles, central heating and hot water. (included in fee deposits already) Electricity for appliances is transferred to the tenant.

The house is located in the city center and yet surrounded by greenery. In the vicinity of above-standard civic amenities and excellent transport accessibility, tram. network incl. night connections, metro A Želivského or Flora, 10 minutes to Wenceslas Square. In the vicinity of OC and multiplex cinema Flora with many shops, restaurants, cafes, sports (tennis complex or sports halls for basketball, handball, futsal, floorball and volleyball, climbing wall, swimming pool) and BBC fitness, post office, clinic, Třebešín park and much more. The apartment is available immediately, I recommend!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu632255
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2020
Podlaží4
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha49
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Balkón
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDTřebešín
🚶 141 m (2 min)
PoštaPraha 3
🚘 1 300 m (2 min)
ObchodPenny Market
🚶 617 m (7 min)
BankaPojišťovna Kooperativa
🚘 1 964 m (4 min)
RestauraceV Růžové zahradě
🚶 530 m (6 min)
LékárnaSlunečná lékárna
🚘 1 209 m (3 min)
ŠkolaZŠ Jarov
🚘 1 988 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 214 m (3 min)
SportovištěSportovní hala VŠE V praze
🚶 494 m (6 min)
HřištěDětské hřiště Třebešín
🚶 398 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.