Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyKafková, Praha - Dejvice

Kafková, Praha - DejviceVýtah • Parkování
Měsíční nájemné13 400 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce13 400 Kč


Nabízíme bydlení v centru kavárenské čtvrti, odkud je všude blízko - deset minut pěšky do zahrad Pražského hradu, tři minuty na metro a třicet sekund do nejbližší kavárny přes ulici. Prosluněný byt (orientace oken je na jih) v činžovním domě z první republiky s parketami na podlaze, špajzem vestavěným do zdi, novou plně vybavenou kuchyňskou linkou a nádhernými dřevěnými špaletovými okny. Jinak kromě pračky v koupelně je byt nevybavený. Nám už byl se třemi dětmi malý, proto ho musíme pronajmout a přesunout se do většího. Dvěma lidem a jednomu děťátku ovšem v pohodě stačí, díky praktické dispozici - kuchyň jsme postavili v prostorné předsíni, a tak vznikly dva samostatné neprůchozí pokoje. Byt má svůj genius loci, opravdu dobře se v něm bydlí, a my se těšíme, až se tam jednou vrátíme. Ve vnitrobloku je dokonce společná zahrádka, na níž se dá v létě posedět, sklep spolu můžeme sdílet (nemůžeme ho úplně vyklidit, ale třeba jízdní kolo tam mít můžete. Kromě toho je v domě kočárkárna. Co se praktické stránky týče, nechybí ani výtah.)

Podmínkou je dlouhodobý pronájem, ideálně páru, který by se zde usadil. Je samozřejmě možné zařídit zde trvale bydliště, což zakládá právo na parkování v modré zóně, ale pokud auto nemáte, bez problémů se bez něj obejdete - stanice metra A Dejvická je tři minuty chůze od domu, tramvajová zastávka Vítězné náměstí minuty dvě. Přesto ruch dopravy v bytě neuslyšíte, neboť okna směřují do vnitrobloku. Jediné, co idylu malinko narušuje, je poštovní dvůr, který ráno ožívá ruchem, při zavřených oknech o něm ale ani nevíte. Každopádně je nutné se přijít podívat, slovní popis zajisté kouzlo místa nevystihne.

Jen pro doplnění, kdybyste náhodou byli milovníky aut a chtěli svého miláčka garážovat pod střechou, není problém zajistit za příplatek 1500 korun měsíčně garážové stání asi sedm minut chůze od bytu.

V mezipatře je také sdílený balkónek, na němž se dá třeba věšet prádlo nebo přechovávat vánoční stromeček.

Těšíme se na vaše odpovědi, buď přes formulář tohoto serveru nebo na tento email: karolina.prchalova@gmail.com. Za zájem, pokud jste dočetli až sem, děkují Roman a Karolína Švidrnochovi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu632769
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha42
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.