Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 364 m² bez realitkyNa Vršku, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

Na Vršku, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský krajČástečně vybaveno • Parkování
Cena22 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 97 542 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme prodej nízkého panelového bytového domu, o čtyřech bytových jednotkách s lodžií v klidné a dostupné lokalitě Dolních Břežan, Praha – západ.

Bytový dům před renovací v OV, výměře stavby 182m2 a s pozemkem o celkové rozloze 575m2, vhodný jako investiční záměr, nabízí čtyři bytové jednotky 3+1, 70m2 s lodžií u každé bytové jednotky. Dle územního rozhodnutí je možná na parcele další výstavba až tří bytových jednotek o dispozici 3kk, o 70m2. Bytový dům o 2NP řešen krátkým schodištěm s prosvětlenou chodbou denním světlem a 1PP v kterém jsou umístěny sklepní prostory a technické zázemí domu. Bytové jednotky jsou v udržovaném, původním stavu, dispozičně řešeny dlouho chodbou, z které vedou dveře do tří samostatných pokojů, kuchyně, koupelny a samostatné toalety. Byty jsou světlé v každé místnosti včetně kuchyně a koupelny s oknem. Topení v bytech řešeno elektrickými přímotopy, nová okna v plastu osazena žaluziemi, internet řešen individuálně a TV řešeno anténou na střeše domu. Momentálně jsou v bytech uzavřené nájemní smlouvy s roční výpovědní lhůtou, které lze ukončit nebo dle investičního záměru prodloužit. Nemovitost je situována přibližně 500m od centra a přitom v klidné části v blízkosti ZŠ. BUS v pěší dostupnosti 1 minuta chůze. Parkování v ulici zcela bezproblémové. V případě investice se počítá i s vyhraněným stáním pro rezidenty na pozemku domu. Obec Dolní Břežany nabízí kvalitní bydlení v dostupné lokalitě Prahy s veškerou občanskou vybaveností.

RK nevolat

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu633915
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 4. 2021
StavDobrý
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha364
VybavenoČástečně
Plocha pozemku757
Podlaží1
PENBE - Nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Sklep

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.