Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 47 m² bez realitkyPivovarnická, Praha - Libeň

Rezervováno
Pivovarnická, Praha - LibeňMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné13 400 Kč

+ Poplatky za služby2 550 Kč
+ Vratná kauce16 500 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt 2 + 1 (47,2 m2 obytné plochy + 3,7 m2 sklep) v osobním vlastnictví k okamžitému nastěhování . Ideální pro pár nebo rodinu vzhledem k dispozicím obou obytných místností. Vhodný také pro spolubydlení, pokud je pro Vás velikost menšího pokoje dostačující.

Byt se nachází ve druhém patře cihlového prvorepublikového domu s výtahem. Vnitřní prostory domu byly v roce 2020 nově rekonstruovány.

Součástí bytu jsou prostorná vstupní chodba, velký pokoj (19.5m2), malý pokoj (8.8m2), kuchyň (5.4m2), koupelna s vanou, oddělený záchod a komora. K dispozici také sklepní kóje a sdílený balkon v mezipatře. Byt je částečně vybavený a zahrnuje vestavěné skříně, kuchyňskou linku, zánovní lednici, pračku a bojler (120L). K užívání můžeme přenechat také mikrovlnku a postel včetně nové matrace (jednolůžko). Topení v bytě je typu moderních plynových WAW s časovačem spínání (viz foto); zrevidováno 2020. V případě potřeby lze zapnout i mimo topnou sezonu.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí a je tedy ve velmi dobrém stavu (plastová okna, bezpečnostní dveře, výměna stoupaček v celém domě před 6 lety). Nově byl v listopadu 2020 kompletně vymalován.

Velmi dobrá je také občanská vybavenost. Zastávka tram je vzdálená asi 3 minuty pěšky, zastávka metra cca 7 min pěšky. Výhodou je rovněž každý den otevřená večerka přímo v protějším domě. Ve vzdálenosti od 3 min. chůze do asi 10 min. chůze od domu se nachází také několik restaurací a kaváren, lékárny, supermarket Albert a Billa, park, fitness, divadlo Pod Palmovkou, MŠ, ZŠ, Gymnázium.

Požadovaný nájem je 13 400,- měsíčně plus poplatky 2 550,- (zálohy na energie, vodu, úklid v domě, svoz odpadu atd.) K dispozici je také již zavedené připojení k internetu od společnosti Vodafone (internet není zahrnut ve výše uvedených poplatcích, aktuálně je zde 150Mbit za 529,- měsíčně). Předem požadujeme vratnou kauci ve výši 16 500,-.

V případě zájmu nás prosím kontaktujte. Budeme rádi, pokud se Vám zde bude bydlet stejně dobře, jako se bydlelo nám. Kateřina & Jan

For long-term rent, we offer a 2 + 1 apartment (47.2 m2 of living space + 3.7 m2 of cellar) in personal ownership with immediate availability. Ideal for a couple or family due to the layout of both living rooms. Also suitable for roommates, if the size of a smaller room is sufficient for you.

The apartment is located on the second floor of a brick First Republic building with an elevator. The interior of the house was newly reconstructed in 2020.

The apartment has a spacious entrance hall, large room (19.5 m2), small room (8.8 m2), kitchen (5.4 m2), bathroom with tub, separate toilet and pantry. There is also a cellar and a shared mezzanine balcony. The apartment is partially equipped and includes built-in wardrobes, kitchen, new refrigerator, washing machine and boiler (120L). We can also provide the microwave and the single bed with a new mattress. Heating in the apartment is of the modern gas WAW type with a switching timer (see photo); revised 2020. If necessary, it can be switched on outside the heating season.

The apartment has undergone a complete renovation and is therefore in very good condition (plastic windows, security doors, replacement of risers throughout the house 6 years ago). It was completely painted in November 2020.

The apartment is located in a very convenient location. The tram stop is about 3 min. walk and the metro stop about 7 min. walk. The advantage is also a small convenience store open every day directly over the street. At a distance of 3 min. walk to about 10 min. walk from the house are several restaurants and cafes, pharmacies, supermarket Albert and Billa, park, fitness, theater Pod Palmovkou, kindergarten, primary school and high school.

The required rent is 13,400 CZK per month plus fees 2,550 CZK (advance payments for energy, water, house cleaning, waste collection, etc.) There is also an already established internet connection from Vodafone (internet is not included in the above fees , currently there is 150Mbit for 529 CZK per month). We require a refundable deposit of 16,500 CZK in advance.

If you are interested, please contact us. We look forward to you. Katerina & Jan

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu634658
Dispozice2+1
Dostupné od9. 11. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 3 minuty pěšky
Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDLibeňský zámek
🚶 214 m (3 min)
PoštaPraha 8
🚘 990 m (3 min)
ObchodPotraviny - Drogerie (večerka)
🚶 186 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 537 m (6 min)
RestauraceRestaurace U Rokytky
🚶 407 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚶 244 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Zenklova
🚶 316 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Kotlaska
🚶 651 m (8 min)
SportovištěSokol Libeň
🚶 284 m (3 min)
HřištěHřiště u Rokytky
🚶 167 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.