Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyČeskobrodská, Praha - Hrdlořezy

Českobrodská, Praha - HrdlořezyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Cena4 299 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 232 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt (ubytovací jednotku) 2+kk v novostavbě + venkovní parkovací stání + sklep. Dům se nachází na rozhraní Hrdlořez a Prahy 3 . Dům je zcela cihlový. Byt se prodává zařízený (viz. foto). Nabízený byt je vhodný také jako investiční do pronájmu. Dispozice bytu: předsíň 3,5 m2, koupelna se sprchovým koutem a WC 4 m2, obývací pokoj o ploše 20 m2 s novou kuchyňskou linkou a dvěma okna, ložnice s velkou posuvnou vestavěnou skříní se zrcadly a manželskou postelí. Celý byt je řešen velmi komfortně, užitně a prakticky, nabízí dostatek úložného prostoru. K bytu náleží venkovní parkovací stání ve dvoře a sklepní kóje v suterénu. V okolí je dobře rozvinutá občanská vybavenost. Vedle domu se nachází Lidl, pošta, na zastávce «Spojovací» Kaufland. V blízkosti domu najdete několik parků plných zeleně (procházkové zóny kolem řeky Rokytka v přírodním parku Smetanka) . Byt je možné financovat hypotékou .

I offer for sale apartment 2 + KK in a new building + outdoor parking space + cellar. The house is located on the border of hrdlorez and Prague 3 . The house is completely brick. The apartment is sold furnished (see. photo). The offered apartment is also suitable as an investment for rent. Layout of the apartment: entrance hall of 3.5 m2, bathroom with shower and toilet of 4 m2, living room of 20 m2 with a new kitchen and two windows, bedroom with a large sliding built-in wardrobe with mirrors and a double bed. The whole apartment is designed very comfortably, usefully and practically, offers plenty of storage space. The apartment has an outdoor parking space in the courtyard and a cellar cubicle in the basement. In the vicinity there is a well-developed civic amenities. Next to the house there is Lidl, post office, at the stop "connecting" Kaufland. Near the house you will find several parks full of greenery (walking zones around the rokytka river in the Smetanka nature park). The apartment can be financed by mortgage .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu634925
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RizikaPrověřit »
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPod Táborem
🚶 188 m (2 min)
PoštaPraha 91
🚶 240 m (3 min)
ObchodLidl
🚶 394 m (5 min)
BankaPojišťovna Kooperativa
🚘 1 808 m (2 min)
RestauracePivní bar Pegas
🚶 276 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 189 m (2 min)
Škola
🚶 336 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 1 190 m (2 min)
Sportoviště
🚘 879 m (2 min)
Hřiště
🚶 415 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.