Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.
Pronájem bytu 1+kk 31 m², Kolbenova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 31 m², Kolbenova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 31 m², Kolbenova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 31 m², Kolbenova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 31 m², Kolbenova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 31 m², Kolbenova, Praha, Praha
Pronájem bytu 1+kk 31 m², Kolbenova, Praha, Praha

Pronájem bytu 1+kk • 31 m² bez realitkyKolbenova, Praha - Vysočany

Kolbenova, Praha - VysočanyMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 12 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


BYT 1+KK 31m2, JEN 5 MIN. PĚŠKY NA METRO

Máte rádi klidnou lokalitu s kouskem zeleně a přitom s dobrou dopravní dostupností do centra Prahy? Vysočany jsou právě pro Vás. Nabízím k pronájmu byt ve 3. patře. Hlavním pokojem bytu je velká obývací místnost/ložnice (21 m²) s kuchyňskou linkou, jejíž součástí je elektrická plotýnka. Krásná, nově zrekonstruovaná koupelna může být prostorem pro relaxaci po dlouhém a náročném dni. Nezapomínejme také na chodbu, kde je šikovný výklenek na ledničku a prostor na skříň. Součástí bytu je sklep, který se nachází za uzamykatelnými dveřmi.

Nastěhování je možné od 1. června a smlouva se uzavírá na jeden rok, s možností prodloužení při oboustranné spokojenosti. Vratná kauce je stanovena na dva měsíční nájmy. V bytě je možné mít přihlášeno trvalé bydliště. Byt je vytápěn plynovým topením. Celkové náklady, včetně elektřiny, vody, plynu i poplatků na společné prostory v domě, Vás dohromady vyjdou na 3 000 Kč, nájem je 12 000 Kč. Energie budou přepsány na nájemníka.

Byt se nachází v krásné lokalitě Vysočan, která nabízí vše, co byste k životu mohli potřebovat. Posedíte rádi u vína, piva či kávy? Příjemnou atmosférou vyniká Kafé Pragovka v sousedním bloku (160 m), vynikající výběr piv nabízí Permanent Beer Fest (220 m). Pro milovníky klasiky je k dispozici Radegastovna v sousedním bloku (170m). Nebo jste spíše sportovci? Posilovna v nákupním centru Fénix je 550 m, cyklostezka mezi Trójou a Hloubětínem 600 m a k tomu všemu park Podviní a procházky kolem říčky Rokytka. Toto vše najdete kousek od centra. Na zastávku metra Vysočanská je to 500 m a na Florenci jste za 9 minut!

Prohlídky proběhnou 21. a 22.4. v odpoledních a večerních hodinách.

APARTMENT 1 + KK (Studio) 31m2, METRO ONLY 5 MIN. ON FOOT

Do you prefer a quiet location with a bit of greenery and yet with fast connection to the center of Prague? The Vysočany district is the perfect place for you. I would like to offer you an apartment for rent. The main room of the apartment is a large living room / bedroom (21 m2) that includes a kitchen. The beautiful, newly renovated bathroom can be the place to relax after a long and demanding day. Let's also mention the hallway, where is a handy niche for a refrigerator and space for a wardrobe. The apartment has a cellar, which is located behind a lockable door.

Moving in is possible from the June 1st. The contract is for a period of one year, with the possibility of extension in case of mutual satisfaction. Refundable deposit is set at two monthly rents. It is possible to have a permanent residence registered in the apartment. The apartment is heated by gas heating. The total costs, including electricity, water, gas and fees for common areas in the house, will total you 3.000 CZK, the rent is 12.000 CZK. The registration for energy bills will be transferred to the tenant.

The apartment is located in a beautiful area of Vysočany, which offers everything you could need for life. Do you like to go out and enjoy high quality wine, beer or coffee? The pleasant vibe of Kafé Pragovka is going to win you over (160 m), the excellent selection of beers is offered by Permanent Beer Fest (220 m). For lovers of the Czech classics there is Radegastovna in the neighboring block (170m). Or are you more of an athlete? The gym in the Fénix shopping center is 550 m away, the cycling path between Troja and Hloubětín is 600 m away. The walks in the Podviní Park and around the Rokytka River are just a few minutes away. You can find all this within a short ride from the city center. It is 500 m to the Vysočanská metro stop from where it takes just 9 minutes to the Florence station!

The viewings take place on April 21 and 22 April in the late afternoon and evening.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu638927
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 6. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha31
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
RekonstrukceJádro

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Sklep 4 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoštovská
🚶 65 m (1 min)
PoštaPraha 93
🚶 682 m (8 min)
ObchodPekárna VITRIINA
🚶 201 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 500 m (6 min)
RestauraceRadegastovna Kolbenka
🚶 177 m (2 min)
LékárnaLékárna Fenix
🚶 618 m (7 min)
Škola
🚶 429 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 636 m (8 min)
SportovištěTSM Sokol Vysočany
🚶 367 m (4 min)
Hřiště
🚶 204 m (2 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.