Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyKošická, Praha - Vršovice

Košická, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízíme roční pronájem v útulném, kompletně zařízeném a tichém bytě o velikosti 42 m2 v činžovním domě. Byt se nachází v klidné části Vršovic u Havlíčkových sadů ve druhém patře domu bez výtahu. Byt je ideální pro jednu nebo dvě osoby. Byt vzhledem k zařízení bytu není vhodný pro děti. Byt je kompletně vybaven nábytkem a je praktický pro osoby bez osobního majetku.

Skládá se z pokoje s prostornou moderní kuchyní bez nádobí, lednicí, elektrickým sporákem se sklokeramickou deskou a elektrickou troubou, mikrovlnou troubou, keramickým dřezem s designovou baterií a jídelním stolem pro 4 osoby a obývací částí s rozkládací pohovkou, TV se základními UPC programy a WIFI přes UPC s je již zahrnuto v ceně nájmu. Ložnice je vybavena postelí o velikosti 160x200 cm s kvalitní matrací, nočními stolky, knihovní policí, komodou, dvěma křesílky a stolečkem. Z ložnice je také vchod do malé šatny . Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC je vybavena starší pračkou. Topení a teplá voda se ohřívá kondenzačním bezpečným plynovým kotlem, který se rovněž nachází v koupelně. V předsíni je menší skříň, která může sloužit jako botník. Možnost nastěhování své vlastní šatní skříně. Byt je s vybavením bez nádobí a dekorací, konferenčního stolku a koberce pod ním zůstává vše v bytě, nebudeme vystěhovávat. Prosíme kontaktujte nás pouze pokud máte vážný zájem, jste nekuřáci a bez domácích mazlíčků.

GARÁŹ se nachází ve vedlejším vchodě, kterou je možné si pronajmout za poplatek 1000,- Kč/měsíc.

Cena nájmu je 17 000 Kč včetně UPC internetu, poplatků domu a zálohy na vodu + cca 1000 Kč zálohy na poplatky na elektřinu a plyn, které se převádí na nájemce s podpisem smlouvy a tudíž záleží na spotřebě každého nájemníka. Hledáme seriozní nájemníky a dobré sousedy a proto si vybereme, pořadí prohlídek nerozhoduje. Děkujeme za pochopení. Mluvíme česky a anglicky. Prosíme RK nekontaktujte nás!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu639189
Dispozice2+kk
Dostupné od14. 12. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDRuská
🚶 247 m (3 min)
PoštaPraha 101
🚶 663 m (8 min)
ObchodŽabka
🚶 219 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 208 m (2 min)
RestauraceTramtárie
🚶 158 m (2 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 359 m (4 min)
ŠkolaBankovní akademie - gym. a SOŠ a.s.
🚶 296 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚶 454 m (5 min)
Sportoviště
🚶 449 m (5 min)
HřištěU Štiky
🚶 325 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.