Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyNa Císařce, Praha - Smíchov

Rezervováno
Na Císařce, Praha - SmíchovMHD 6 minut pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


2+kk s terasou, zahrádkou, garážovým stáním, 24/7 recepcí s ostrahou a kamerovým systémem

Nabízíme k pronájmu designově zařízený a plně vybavený byt 2+kk s útulnou terasou a zahrádkou v žádané lokalitě P5 Smíchov v rezidenčním projektu Na Císařce. Byt je situovaný v přízemí a náleží k němu terasa (10 m2) s pergolou a podlahou z exotického dřeva bangkirai a zahrádka (23 m2) realizovaná v asijském stylu, která svým umístěním a stylem vybízí k relaxaci a odpočinku.

Byt je zařízen a vybaven nadstandardními předměty a povrchovými materiály - dřevěné podlahy, římské rolety na oknech, posuvné dveře a na míru vyrobený vestavěný nábytek. Dispozice bytu tvoří vstupní chodba (8,9 m2), koupelna s vanou a umyvadlem (6,05 m2), obývací pokoj s jídelnou a kuchyní (28,66 m2), šatna (1,44 m2) a ložnice (13,4 m2).

Obývací pokoj je vybaven SMART TV, rozkládacím gaučem, konferenčním stolem, vestavěnými skříňkami, pracovním stolem a kancelářskou židlí. Kuchyň je vybavena spotřebiči Whirlpool (lednice, mrazák, myčka, trouba a mikrovlná trouba, varná deska s indukcí), jídlením stolem s židlemi a úložnými skříňkami. Ložnice je vybana vestavěnou skříní, postelý, nočními stolky a lampičkami. Předsíň je vybavena zrdcadlem, třemi prostornými vestavěnými skříněmi, vestavěnou šatnou a botníkem. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, zrdacedlem a úložnými skříňkami.

Byt je součástí rezidenčního komplexu Rezidence Císařka s výtahem, 24/7 recepcí a ostrahou, kamerovým systémem a privátním dětským hřištěm. Rezidence stojí v klidné lokalitě v blízkosti vyhledávaného parku Ladronka s cyklistickými a bruslařskými stezkami, parku Klamovka, fotbalového a ragbyového hřiště, v rychlém dosahu centra (cca 15min). V docházkové vzdálenosti se nachází autobusová a tram zastávka s pravidelnými spoji, nejbližší stanice metra jsou Motol a Anděl.

Záloha na společné služby, vodu, a elektřinu je 3,500 Kč - 4,000 Kč měsíčně.

Možnost garážového stání.

Hledáme výhradně nekuřáky a nájemce bez zvířat.

Byt je volný k nastěhování od 1.2.2021. V případě zájmu je možné se dohodnout na dřívějším datu.

We offer for rent a design fully furnished and equipped apartment 2 + kk with a cozy terrace and garden in the desired location P5 Smíchov in the residential project Na Císařce. The apartment is situated on the ground floor. It has a terrace (10 m2) with a pergola and an exotic wood floor, and a garden (23 m2) realized in the Asian style, which with its location and style, invites you to relax and unwind.

The apartment is equipped with above-standard objects and surface materials - wooden floors, Roman blinds on the windows, sliding doors, and custom-made built-in furniture. The layout of the apartment consists of an entrance hall (8.9 m2), bathroom with tub and sink (6.05 m2), furniture room with dining room and kitchen (28.66 m2), dressing room (1.44 m2), and bedroom (13.4 m2).

The living room is equipped with a SMART TV, a sofa bed, a coffee table, built-in wardrobes, a work desk, and an office chair. The kitchen is equipped with Whirlpool appliances (fridge, freezer, dishwasher, oven and microwave, hob with induction), a dining table with chairs, and storage cabinets. The bedroom is equipped with a built-in wardrobe, bed, bedside tables, and lamps. The hall is equipped with a mirror, three spacious built-in wardrobes, a built-in wardrobe, and a shoebox. The bathroom is equipped with a bathtub, sink, mirror, and storage cabinets.

The apartment is part of the Rezidence Císařka, a residential complex with an elevator, 24/7 reception and security, CCTV, and a private children's playground. The residence is located in a quiet location near the popular park Ladronka with cycling and skating trails, park Klamovka, football field, and rugby field, within easy reach of the center (about 15 minutes). Within walking distance there is a bus and tram stop with regular connections, the nearest metro stations are Motol and Andel.

The deposit for communal services, water, and electricity is 3,500 CZK - 4,000 CZK per month.

Garage parking available.

We are looking exclusively for non-smokers and tenants without animals.

The apartment is free to move in from 1.2.2021. In case of interest, it is possible to agree on an earlier date.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu639272
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Terasa
Výtah
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDSpiritka
🚶 580 m (7 min)
PoštaPraha 56
🚘 2 682 m (6 min)
ObchodKrámeček
🚘 1 559 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 223 m (6 min)
RestauraceKotlářka
🚘 1 524 m (6 min)
Lékárna
🚘 2 240 m (7 min)
Škola
🚶 727 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Slunéčko
🚘 3 562 m (12 min)
SportovištěFK Sparta Košíře
🚶 383 m (5 min)
Hřiště
🚶 188 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.