Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 94 m² bez realitkyPernerova, Praha - Karlín

Pernerova, Praha - KarlínMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Cena12 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 284 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný byt v klidné části oblíbené rezidenční pražské čtvrti Karlín s perfektní dopravní dostupností (200m od stanice Křižíkova).

Tento byt na třetím podlaží kompletně zrekonstruovaného historického domu (včetně nového výtahu) disponuje podlahovou plochou 94,4 m2 a je uspořádán do podoby 3+kk. Svému budoucímu majiteli nabídne prostorný obývací pokoj s velkoryse řešenou, plně vybavenou kuchyňskou linkou se spoustou úložného prostoru. V bytě se dále nachází dvě ložnice, koupelna se sprchovým koutem, samostatná toaleta a dvě praktické technické místnosti.

Hlavní ložnice disponuje prostornou walk-in šatnou. Menší z dvou ložnic pak může sloužit jako dětský pokoj nebo být alternativně využita jako pracovna s okny směřujícími do klidného vnitrobloku. K bytové jednotce náleží sklep (2 m2). Byt je v osobním vlastnictví, v perfektním stavu, po domluvě může být přenecháno i současné vybavení. Nízké provozní náklady, dobře fungující SVJ a bezproblémoví sousedé.

Byt je v současné době tržně pronajatý, prohlídka je možná po dohodě.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat a velmi rád Vám o bytě sdělím více detailů.

I'm offering a beautiful apartment in a calm area of Karlin borough with perfect access to public transport (200m away from Krizikova metro station).

This apartment is located on a third floor of a fully reconstructed historical building (including a new elevator). It has an area of 94.4m2 and a disposition of 3kk (two bedrooms and a living room with kitchen). Its future owner will be pleased with a spacious living rom with a generously sized fully furbished kitchen area with a lot of storage space. Furthermore, there are two bedrooms, a bathroom with a shower stall, separate toilet and two practical technical rooms.

There is a walk-in closet in the master bedroom. The other bedroom can serve as a children's room or alternatively a study room with windows pointed towards a calm inner courtyard. There's is a basement unit belonging to this apartment with area of 2 square meters. The apartment is privately owned, in perfect condition and current equipment can be left behind based on our agreement. The cost of utilities is inexpensive, there is a well functioning association of unit owners and nice neighbors.

This apartment is currently rented out for a market price. Apartment visits available upon request and agreement with current tenant.

If you are interested to learn more about this apartment, please let me know and I'll be happy to share more details.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu639329
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
RizikaPrověřit »
Užitná plocha94
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 259 m (3 min)
PoštaPraha 86
🚶 608 m (7 min)
ObchodAlbert
🚶 260 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 221 m (3 min)
RestauracePeter’s Burger
🚶 38 m (0 min)
LékárnaBenu
🚶 305 m (4 min)
Škola1. KŠPA
🚶 264 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 2 155 m (5 min)
SportovištěHolmes Place
🚶 282 m (3 min)
Hřiště
🚶 215 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.