Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 34 m² bez realitkySpálená, Praha - Nové Město

Spálená, Praha - Nové MěstoMHD do minuty pěšky • Vybaveno
Cena6 870 000 Kč

Tato nemovitost již od 29 135 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Plně vybavené studio v rezidenci Spálená5 od renomovaného architektonického Studia by Donlić.

Ateliér o velikosti 33,4 m2 je umístěn ve druhém podlaží nově postavené budovy, jež je replikou původní historické, a to v krásném a klidném vnitrobloku rezidence, který je tvořen zelení a vodními prvky pod terasovými chodníky.

Mezi hlavní vybavení tohoto ateliéru patří klimatizační jednotka Mitsubishi, eurookna s trojskly jež jsou stíněny dálkově ovládanými blackout roletami, parkety z běleného dubu skládané do čtverců, kompletní interiér z dubu, skla a nerezu, spotřebiče Miele, kombinovaná pračka se sušičkou. V obývací části je na otočném panelu umístěna smart TV s Netflix, audio přehrávač Sony.

V koupelnách jsou podomítkové termohlavice Hansgrohe, hlavová sprcha, vanička z litého mramoru, skleněná zástěna, topné těleso Jaga a vestavná zrcadlová nika.

V rezidenci je umístěna centrální kotelna zajišťující jak topení, tak ohřev teplé vody. Rádiátory jsou pak vybaveny vzdáleně ovládanými termohlavicemi Netatmo.

Vstupní bezpečnostní dveře jsou osazeny elektromechanickým zámkem Fab Entr a komunikace s recepcí probíhá přes videotelefon.

Rezidnece Spalená5 má svou ostrahu v režimu 24/7 a získala mnoho ocenění, např. Cenu architektů nebo Absolutní vítěz veřejnosti v soutěži Realitní projekt roku 2016.

Fully equipped studio in the Spálená5 residence from the renowned architectural Studio by Donlić.

The studio with a size of 33.4 m2 is located on the second floor of a newly built building, which is a replica of the original historic, in a beautiful and quiet courtyard, which consists of greenery and water features under the terrace sidewalks.

The main equipment of this unit includes air conditioning unit Mitsubishi, eurowindows with triple glazing which are shaded by remote controlled blackout blinds, parquet made of bleached oak folded into squares, complete interior of oak, glass and stainless steel, Miele appliances, combined washer and dryer. In the living area, there is a smart TV with Netflix, a Sony audio player, on the rotating panel.

The bathrooms have Hansgrohe concealed thermocouples, overhead shower, cast marble bath, glass screen, Jaga heater and built-in mirror niche.

The residence has a central boiler room providing both heating and hot water. The radiators are then equipped with remotely controlled Netatmo thermal heads.

The entrance security door is equipped with an electromechanical Fab Entr lock and communication with the reception takes place via videophone.

Rezidnece Spalená5 is guarded 24/7 and has won many awards, such as the Architects' Award or the Absolute Public Winner in the Real Estate Project of the Year 2016 competition.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu639396
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha34
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDLazarská
🚶 66 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚶 439 m (5 min)
ObchodPotraviny nonstop
🚶 15 m (0 min)
BankaUniCredit Bank
🚶 75 m (1 min)
RestauraceU Kotvy
🚶 38 m (0 min)
LékárnaVe Spálené
🚶 170 m (2 min)
ŠkolaUniverzita Karlova, Evangelická teologická fakulta
🚶 172 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 418 m (5 min)
SportovištěEXPRESKA
🚶 380 m (5 min)
HřištěU Fausta
🚶 603 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.