Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyBělčická, Praha - Záběhlice

Bělčická, Praha - ZáběhliceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce19 500 Kč


Nabízím k pronájmu bytovou jednotku o dispozici 3+kk v cihlovém domě na pražském Spořilově. Nájemce bude prvním obyvatelem bytu po rekonstrukci.

Dům:

Cihlový s panelovými stropy, zbrusu nový výtah (kolaudace 11/2020), který je průchozí a velmi komfortní. Nová střecha, nové stoupačky, dům zateplen a instalována jsou i plastová okna. Do budoucna plánovány již jen menší zásahy, jako je malování a kultivace společných prostor domu po rekonstrukcích či výměna hlavních vchodových dveří.

Byt:

Slunný, v 8. patře domu - perfektní výhled na Prahu a daleké okolí. Obě ložnice situovány na západ, obývací pokoj s kuchyní na východ. Nemovitost v současné době prochází celkovou rekonstrukcí jádra, kuchyně i podlah. Samozřejmostí je kuchyňská linka a byt pronajímáme s možností vybavení kuchyňskými spotřebiči - na dohodě s budoucím nájemcem.

Elektrická energie bude převedena na nájemce. Plyn je v bytě odpojen a vodné je zahrnuto do výše měsíčních zúčtovatelných poplatků, současně s poplatkem za odpad, výtah, dálkové vytápění atd. Součástí pronájmu je i sklepní kóje.

Lokalita:

Spořilov vyniká svojí výbornou dopravní dostupností do centra Prahy jak autem, tak MHD. Stinnou stránkou této městské části je silné dopravní zatížení, které se ovšem nabízeného bytu netýká, jelikož je situován dostatečně daleko od dopravních tepen - Magistrály i Jižní Spojky, díky nimž je spojení s celým městem velmi komfortní. Metro C - Roztyly je vzdáleno 3 minuty jízdy busem, či 10 minut chůze. Přímo před domem se nachází rozlehlý park a mateřská škola či restaurace, za domem dětská hřiště. Veškerá občanská vybavenost v místě - OD Centrum nabízí všechny základní služby - potraviny Albert, restaurace Potrefená Husa, kadeřník, květinka, drogerie Teta, pošta, bankomaty a další - vše 3 min chůze od domu. Samozřejmostí je i základní škola, poliklinika nebo banka. OC Chodov 3 minuty autem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu639786
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží8
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 280 m (3 min)
PoštaPraha 41
🚶 514 m (6 min)
ObchodPenny
🚶 345 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 458 m (6 min)
RestauracePuskin
🚶 509 m (6 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 575 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Postupická
🚶 435 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Chodovci
🚶 790 m (9 min)
SportovištěHamr
🚘 2 356 m (6 min)
Hřiště
🚶 288 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.