Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 220 m² bez realitkyK Ovčárům, Kolín - Sendražice u Kolína, Středočeský kraj

K Ovčárům, Kolín - Sendražice u Kolína, Středočeský krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena12 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 55 132 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji velký rodinný, nízkoenergetický dům 5+kk v Kolíně, v klidné části Sendražice, 30 min od Prahy.

Dům se nachází na pozemku o rozloze 790m2 s užitnou plochou 220m2 a byl zkolaudován v roce 2019.

Má řadu prvků chytré domácnosti – termostaty, rekuperace a zvonek s kamerou propojené s chytrým telefonem, zabezpečovací zařízení propojené s telefonem s možností napojení na hlídací agenturu, světla a vrata na ovládání, centrální vysavač, robotickou sekačku a další chytrá řešení.

Má nízké provozní náklady (výborný výsledek blower door testu).

Dům je postaven z Ytongu, stěny obytných místností jsou z odhlučněných vápeno-pískovcových tvárnic. Je zateplen 15cm polystyrenem. Stropy jsou panelové se sádrokartonovým podhledem, střecha je sedlová. Okna jsou s trojskly a venkovními roletami na ovládání. Dveře do domu jsou bezpečnostní. Podlahy v celém domě jsou vinylové v kombinaci s dlažbou. V domě je podlahové topení připojené na elektrický kotel s možností vybudování tepelného čerpadla.

V prvním patře je možné jednoduchou úpravou vybudovat další samostatnou bytovou jednotku a vytvořit tak plnohodnotný dvougenerační dům.

Prostorný dětský pokoj v přízemí je připraven na případné jednoduché rozdělení příčkou na dva pokoje s vlastním vstupem a oknem. (soukromí).

V technické místnosti se nachází kotel, boiler a veškeré technické zázemí.

Dominantou domu je prostorná kuchyně volně propojená s obývacím pokojem a vstupem na letní terasu s vlastní kuchyní a posezením. V obývacím pokoji je komín, s přípravou k instalaci krbových kamen.

V patře lze jednoduchou úpravou zřídit druhou koupelnu. Toaleta a výlevkové umyvadlo jsou již instalovány a je zde příprava na vybudování sprchového koutu nebo vany. Nachází se zde s také rekuperační jednotka.

V prvním patře se nachází velký prostorný, prosvětlený pokoj (nyní využíván jako fitness), který lze jednoduše upravit na kuchyň s obývacím pokojem, veškerá příprava a instalace jsou zbudovány (voda, odpad atd.).

Pozemek s vjezdem sousedí se třemi sousedy a polem a je oddělen betonovým prefabrikovaným plotem, který zajišťuje absolutní soukromí. Z příjezdové cesty jsou pozinkovaná vrata s vrátky. U domu je garážové stání, umožňující vstup z auta „suchou cestou“ přímo do domu. Na přístřešek navazuje garáž. Kolem celého domu je zámková dlažba, v kombinaci s trávníkem.

Zahrada je uzpůsobena pro veškeré sportovní vyžití – dětské herní prvky (velký dřevěný domek se skluzavkou, velké dětské pískoviště), prostor pro nadzemní bazén veškerou instalací, fitness prvky apod.

Na zahradě je zděný zahradní domek 5x4m, který je používán jako dílna a sklad a je zde příprava na vybudování toalety nebo umyvadla. Na pozemku je vlastní studna, která je napojena na závlahový systém a užitkovou vodu do domu (WC apod.).

Sendražice je klidná část obce Kolín, s návazností na D11 (ideální dojezd Praha, Hradec Králové).

200m od domu je zastávka MHD. 900m daleko se nachází MŠ a ZŠ. Místní obchod je 500m. V obci jsou tři dětská hřiště, fotbalové hřiště i les. V okolí je velmi krásná příroda pro procházky nebo projížďky – např. Rybník Hradištko, lesopark Borky s mnoha sportovišťmi apod..

V docházkové vzdálenosti se nachází průmyslová zóna , která nabízí mnoho pracovních míst, včetně nákupního centra Retail Park Ovčáry.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu640148
Dispozice5+kk
Dostupné od30. 4. 2021
StavNovostavba
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha220
VybavenoČástečně
Plocha pozemku790
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.